Advent u Zagrebu priprema veliko iznenađenje za najmlađe

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2016. u 09:24
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u utorak 6. prosinca u 18 sati na Ledenom parku te će završiti oko 20.30 na Zrinjevcu

Danas počinje glasovanje za titulu najbolje europske adventske destinacije godine na portalu European Best Destinations.

Zagreb će svoju prošlogodišnju titulu braniti jednim iznenađenjem koje priprema za najmlađe posjetitelje. Naime, u Zagreb dovode originalnog Djeda Mraza. Joulupukki ili Djed Mraz veliki je junak Božića i kao najpoznatiji Finac u svijetu prepoznaje svoj globalni utjecaj i odgovornost, jer on je veleposlanik dobre volje, ljubavi i mira. Dolazi iz Laponije, grada Rovaniemija smještenog na najsjevernijem dijelu Finske, a TZ Zagreba Joulupukkija dovodi u suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske.

U Zagrebu će Djed Mraz boraviti 6. i 7. prosinca. Prvi dan obići adventske lokacije Ledeni park, Kod Rudolfa i Advent na Zrinjevcu, dok će se drugi dan, u poslijepodnevnim satima, družiti sa svim posjetiteljima na Adventu na Vranicanijevoj livadi, zatim na Adventu u Klovićevim dvorima, a obići će i Adventsko dvorište Staroslavenskog instituta.

Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u utorak 6. prosinca u 18 sati na Ledenom parku te će završiti oko 20.30 na Zrinjevcu, a u srijedu se Djedica očekuje u 15.45 na Adventu na Vranicanijevoj livadi.

Detaljan program dostupan je ovdje, a oni koji smatraju da Zagreb ima najbolji advent mogu glasati ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close