A najbolji rent-a-car u Hrvatskoj je…

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2012. u 09:56
SXC

Hrvatski poslovnjaci su izabrali najboljeg davatelja rent a car usluge.

Hrvatski "poslovnjaci", u Croatia Business Best Buy Award istraživanju tržišta iz rujna najveći broj glasova u kategoriji "Rent a car usluge za poslovne korisnike i tvrtke" dali su ORYX Rent a car-u.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: "Navedite naziv davatelja rent a car usluge koji po vašem osobnom iskustvu i mišljenju i/ili iskustvu i mišljenju vama bliskih kolega nudi u Hrvatskoj najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike i tvrtke".

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koje prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o rent a car uslugama za poslovne korisnike i tvrtke, stoji u priopćenju za medije.

Najveći broj glasova ispitanika (prvo mjesto) osvojio je ORYX Rent a car, ostavivši iza sebe neka svjetska imena kao što su Hertz, Avis, Budget ili Sixt. "Ovo priznanje za nas ne predstavlja samo nagradu već i poticaj, ali i obavezu, da i ubuduće nastavimo sa kvalitetnim radom pazeći prije svega na interese naših korisnika, ne samo u ORYX Rent a caru već i u ostalim djelatnostima ORYX Grupe", izjavio je povodom dodjele certifikata Ivan Zubak, potpredsjednik Uprave ORYX Grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close