20. svibnja završava sezona grijanja

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2016. u 15:31
Foto: Jurica Galoić / Pixsell

Prije izvođenja radova na unutarnjim instalacijama grijanja potrebno je isprazniti pogonsku vodu iz sustava.

HEP-TOPLINARSTVO će 20. svibnja završiti ogrjevnu sezonu 2015./2016. za približno 125.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru, Zaprešiću, Osijeku i Sisku. S ciljem povećanja sigurnosti i kvalitete isporuke toplinske energije, u razdoblju izvan ogrjevne sezone HEP-TOPLINARSTVO će provesti revitalizaciju približno 11 km postojeće vrelovodne i toplovodne trase te izgradnju 7 km nove trase.

„Sezona grijanja 2015./2016. protekla je uspješno. Isporuka toplinske energije krajnjim kupcima odvijala se kontinurano, bez većih prekida. HEP-TOPLINARSTVO će tijekom ljeta provesti radove revitalizacije i izgradnje dijela vrelovodne, toplovodne i parovodne trase. Radovi će uzrokovati kratke prekide isporuke potrošne tople vode o čemu će krajnji kupci biti pravovremeno obaviješteni. Ovim putem pozivam krajnje kupce da sve planirane radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stanovima i poslovnim prostorima završe do početka rujna, kada sustav mora biti spreman za početak nove ogrjevne sezone.“ izjavio je Ivica Martinek, direktor HEP-TOPLINARSTVA.

Prije izvođenja radova na unutarnjim instalacijama grijanja potrebno je isprazniti pogonsku vodu iz sustava, što  obavljaju isključivo radnici HEP-TOPLINARSTVA. Kako bi se izbjeglo višestruko pražnjenje i punjenje sustava, HEP-TOPLINARSTVO savjetuje suvlasnicima zgrada da u suradnji s predstavnikom suvlasnika i upraviteljem zgrade dogovore zajednički termin izvođenja radova. Obavijest o terminu pražnjenja i ponovnog punjenja sustava grijanja bit će istaknuta na ulaznim vratima ili oglasnim pločama zgrada. Nakon završetka svih radova na unutarnjim instalacijama, predstavnik suvlasnika treba dostaviti HEP-TOPLINARSTVU pisanu potvrdu da je sustav spreman za prihvat toplinske energije.

Komentirajte prvi

New Report

Close