10 najboljih poslova tjedna: Zapošljavaju Janaf, Rimac, ZABA, Tekstilpromet…

Autor: Poslovni.hr , 18. studeni 2015. u 09:33
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ponuda poslova i ovog tjedna je bogata i raznolika. Jedan od najvećih izazova kandidatima postavila je tvrtka Rimac Automobili.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tvrtka Rimac Automobili objavila je zanimljiv oglas za posao koji definitivno nije za svakog. Naime, on se sastoji od zadatka koji je potrebno uspješno riješiti kako bi imali šansu zaposliti se u toj kompaniji. Rješenje zadatka zajedno sa životopisom potrebno je zatim poslati na odgovarajuću e-mail adresu koja je navedena u oglasu. 3 osobe s najtočnijim odgovorima biti će pozvani na razgovor. Više o ovom zanimljivom oglasu, pogledajte ovdje.

Kompanija Janaf objavljuje natječaj za radno mjesto zapovjednika vatrogasne postrojbe, na lokaciji Terminal Omišalj. Osoba je zadužena za kontrolu i održavanje ispravnosti uređaja, opreme i (rezervnih) sredstava vatrogasne postrojbe kao i za organizaciju i koordinaciju rada vatrogasne postrojbe te brigu o njezinoj efikasnosti i opremljenosti. Uvjeti su fakultet tehničkog usmjerenja; inženjer zaštite od požara te stručni ispit za vatrogasce s posebnim ovlastima i odgovornostima. Sve detalje pročitajte ovdje.

Institut za razvoj obrazovanja je otvorio natječaj za radno mjesto Voditelja financija (ž/m), za koje traži kandidate sa značajnim iskustvom u upravljanju financijama u neprofitnim organizacijama. Kandidati moraju posjedovati odlične vještine upravljanja projektnim financijama za projekte koji su financirani sredstvima Europske unije. Poželjna je visoka ili viša stručna sprema iz područja ekonomije i financija te radno iskustvo na sličnim ili odgovarajućim poslovima za ovo radno mjesto od najmanje 5 godina. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Zagrebačka banka traži osobu za radno mjesto Specijaliste za tržišne rizike (m/ž). Svrha posla Specijalista za tržišne rizike je upravljanje i kontrola tržišnih rizika u skladu s međunarodnim standardima i poslovnom strategijom Zagrebačke banke i Unicredit grupe. Ključna područja rada bila bi analiza i interpretacija izvještaja, izrada komentara, davanje preporuka i predlaganje mjera za upravljanje i kontrolu tržišnih rizika. Neki od uvjeta su VII. stupanj stručne spreme (VSS) /diplomski studij, smjer: ekonomija, matematika ili drugo relevantno srodno područje. Brza prijava.

Tvrtka GEZE je jedna od najuspješnijih svjetskih tvrtki koja se bavi razvojem i proizvodnjom konstrukcijskih sistema za vrata, prozore i sigurnosnu tehnologiju traži projektnog savjetnika (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za prezentaciju i promociju proizvoda tvrtke arhitektima, izvođačima radova i investitorima. Osim toga, pratit ćete rad konkurenata i promjene na tržištu, a u suradnji s prodajnim savjetnikom razvijati postojeću mrežu partnera na područje cijele Hrvatske. Detalje o oglasu saznajte ovdje.

OTP banka Hrvatska traži 2 izvršitelja za sljedeće radno mjesto – Kreditno depozitni komercijalist – pripravnik (m/ž) u Poslovnom centru Veliki sustavi, Sektora poslovnog bankarstva. Mjesto rada je grad Zagreb a radni odnos se zasniva na određeno vrijeme od 6 mjeseci u svojstvu pripravnika, uz mogućnost daljnjeg produžavanja. Sve detalje pronaći ćete ovdje.

KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima. Postani dio njihovog tima kao Sistem inženjer za infrastrukturne servise (pripravnik) (m/ž). Tvrtka zapošljava više izvršitelja a radno mjesto obuhvaća zadatke kao što su dizajn, planiranje, implementacija, nadogradnja, održavanje te uklanjanje kvarova na infrastrukturnim IT sustavima korisnika. Tvrtka je spremna educirati mlade osobe koje svojom inovativnošću, snalažljivošću i visokom motiviranošću nadoknađuju nedostatak iskustva. Kako bi se prijavili za posao kliknite ovdje.

Tvrtka Tekstilpromet već više od 65 godina opskrbljuje tržište kvalitetnim proizvodima, stvarajući na taj način modne trendove i potrebe. Uslijed povećanja opsega posla traže komercijalista prodaje (m/ž). Neki od zadataka su održavanje produktivnih odnosa s postojećim kupcima i pronalazak novih kupaca na određenom tržištu te zaprimanje narudžbi i realizacija isporuka prema kupcima. Brza prijava.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Marketinškog stručnjaka za odnose s javnošću. Ako mislite da ste baš vi osoba za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Tvrtka Kingspan je vodeći svjetski proizvođač izolacijskih građevinskih panela i vezane dodatne opreme, te višegodišnji lider na hrvatskom tržištu. Za svoj zagrebački ured traže osobu za radno mjesto Senior Office Administratora (m/ž). Postanite dio tima koji je odgovoran za procesuiranje narudžbi klijenata od zaprimanja istih do brige o proizvodnji, transportu i isporuci. Ukoliko ste se prepoznali u opisu svoj životopis šaljite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close