10 najboljih poslova tjedna: Zapošljavaju BIPA, Pevec, Pfizer, Plodine, Falkensteiner...

Foto: Željko Lukunić / Pixsell Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Allegheny Financial zapošljava Stručnog suradnika (m/ž) na tri pozicije: Računovodstvo i financije, Odjel inženjeringa (pripravnik), te Stručni suradnik u odjelu inženjeringa. Ukoliko ste odgovorna, ambiciozna i komunikativna osoba sa izraženom željom za novim izazovima i učenjem, pošaljite svoj životopis i molbu putem LINKA ZA PRIJAVU do 29.01.2018.

BIPA zapošljava Regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za posao u Dalmaciji. Zadaci su upravljanje većim brojem naših prodavaonica, odgovornost za ostvarenje prodajnih rezultata, i dr. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo rada u maloprodaji na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije potražite ovdje.

TerraLog traži Transport Managera (m/ž). Posao se sastoji od akvizicije novih klijenata u međunarodnom transportu i održavanje odnosa s postojećim klijentima, organizacije i praćenja robe u međunarodnom transportu, i sl. Posao je uredske prirode i zahtjeva timski rad. Posebne pogodnosti su službeni laptop i službeni mobitel. Opširnije potražite ovdje.

Želite li raditi za poznatu hotelsku grupaciju Falkensteiner Hotels & Residences koja ima više od 30 hotela u Europi? Trenutno je otvorena pozicija: Materijalni knjigovođa (m/ž) - Hoteli Punat d.d. U opisu posla ističe se odgovornost za provođenje obrade kompletne dokumentaciju vezano uz nabavu, transfere, utroške i otpise robe i materijala, sitnog inventara i ostalih vrsta zaliha. Očekuje se SSS ekonomskog smjera i dvogodišnje iskustvo na poslovima knjiženja, a kompanija nudi mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Opširnije pronađite ovdje.

Pevec je u potrazi za Samostalnim stručnim suradnikom za programsku podršku (m/ž). Imate li VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a zanima vas projektiranje i implementacija rješenja u domeni poslovnih aplikacija, ovdje ispunite brzu prijavu.

Pfizer zapošljava Medicinskog savjetnika (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Za prijavu je između ostalog potrebno minimalno 2 godine iskustva u medicinskim poslovima, preferiran je i specijalistički trening, poznavanje engleskog jezika, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Tech Garden traži Digitalnog komercijalista (m/ž). Radno mjesto podrazumijeva razvoj prodaje i prodajnog asortimana za opremanje interijera s naglaskom na digitalne trendove prodaje, koordinaciju administrativnog dijela posla oko faktura, uvoza i izvoza, i sl. Dinamičan je to i zanimljiv posao te rad u ugodnoj radnoj atmosferi sa jasno definiranim poslovnim ciljevima orijentiranim ka inovativnim nespecifičnim trendovima u području "zelene arhitekture". Opširnije potražite ovdje.

PSC Zagreb zapošljava Prodajnog savjetnika novih i rabljenih vozila (m/ž). Radi se o dinamičnom poslu u uspješnom kolektivu uz stimulativna primanja i kontinuiranu edukaciju. Potrebna znanja i kvalifikacije su SSS, vozačka dozvola, poznavanje engleskog jezika, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Plodine u Rijeci zapošljavaju Pomoćnika voditelja odjela analitike i kontrolinga - pripravnika (m/ž). Od kandidata se očekuje spremnost na timski rad, visoka razina radne etike i poštenja, sposobnost brzog učenja i usavršavanja, i sl. Očekuju vas stimulativna primanja, te profesionalno, dinamično i ugodno radno okruženje. Opširnije potražite ovdje.

Baaer Ltd zapošljava Java Developera (m/ž). Traže se Java konzultanti sa medijskim/višim iskustvom, koji vrlo dobro govore engleski jezik, a spremni su na duža putovanja. Kompanija nudi karijeru u rastućoj tvrtki i prilikom za učenje i rad s najnovijim tehnologijama. Opširnije potražite ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!