10 najboljih poslova tjedna: Zapošljava i Američko veleposlanstvo u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2017. u 12:23
Foto: Davor Višnjić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Bajkmont zapošljava Projektanta čeličnih konstrukcija (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovom radnom mjestu bit će zadužena za projektiranje čeličnih konstrukcija, radioničku razradu i detaljiranje nacrta te pripremu tehnoloških nacrta za proizvodnju i montažu. Zapošljava se više izvršitelja. Opširnije pronađite ovdje.

Ako ste ljubitelj mode i imate stila, volite prodavati ali ste i odan timski igrač, prijavite se za radno mjesto Prodavač / modni stilist (m/ž) tvrtke Heraldi. Radi se o dobro plaćenom poslu, dinamičnim uvjetima rada, te odličnoj atmosferi na poslu. Znate li prepoznati što kupac želi i ponuditi što nije zamislio da će mu trebati, ispunite ovdje brzu prijavu.

Smit-Commerce zapošljava Višeg referenta za računovodstvo (m/ž). Posao se sastoji od kadrovske evidencije, obrade ulazno-izlaznih računa, naplate potraživanja, knjiženja izvoda, i sl. Potrebno je SSS/VŠS – ekonomskog smjera, 2 godine radnog iskustva, samostalnost u izvršavanju poslova, i dr. Opširnije pročitajte ovdje.

Ako vas motivira izazov, inspirira vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite se Sberbanku koji objavljuje otvoreni natječaj za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje 'Rad, staž i prijevoz' za radno mjesto u Zagrebu: Suradnik za kadrovsku administraciju – pripravnik (m/ž). U obzir dolaze kandidati prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a opširnije potražite ovdje

Grawe Hrvatska u potrazi je za Predstavnikom prodaje (m/ž) u više hrvatskih gradova. Na ovom poslu dobit ćete priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, radite na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva, kreirate najbolje ponude za stranke i prodajete police osiguranja, i sl. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, ovdje pogledajte ponudu poslova.

Plodine zapošljavaju Pomoćnika rukovoditelja robnog poslovanja u Rijeci (m/ž). Očekuje vas rad u dinamičnom okruženju, uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja i stimulativna primanja. Od vas se očekuje VSS ekonomskog ili srodnog smjera, proaktivnost, usmjerenost na postizanje ciljeva, i dr. Posao se, osim ostalog, sastoji od sudjelovanja u definiranju asortimana po dobavljačima. Opširnije potražite ovdje.

Prima Grupa traži Logističara u salonu – montera (m/ž) za radno mjesto u Čakovcu. Zadaci uključuju skladištenje robe, pripremu robe za dostavu, utovar i istovar robe, dostavu robe kupcu, itd… Imate li SSS, te minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima, ovdje se možete prijaviti za posao.

Trgovački centar Lumini (Donji Kneginec) zapošljava Djelatnika na info pultu (m/ž). Posao se sastoji od vođenja info pulta (rad na info pultu, odnosi s kupcima i posjetiteljima Centra, administrativni poslovi, ažuriranje baze kontakata), pomoći u uređivanju web stranice, community managementa, i dr. Traži se mlada, proaktivna, komunikativna i ambiciozna osoba, spremna na učenje i poslovne izazove. Opširnije potražite ovdje.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava Koordinatora korisničke podrške (m/ž). Za prijavu je potrebna barem srednja škola, tri godine iskustva u administrativnim poslovima, kao i odlično poznavanje engleskoj jezika. Zaposlenik će biti primarni resurs za korisnike kojima je potrebna usluga upravljanjem, a služi i kao veza za zahtjeve kupaca i pružatelje usluga. Opširnije potražite ovdje.

Ferratum zapošljava Voditelja korisničke podrške (m/ž). Glavna zadaća ovog radnog mjesta je osigurati vrhunsku profesionalnu službu za korisnike baveći se svim pitanjima o bankovnim proizvodima i uslugama. Za prijavu je potrebno radno iskustvo na sličnim poslovima, te tečno znanje engleskog i hrvatskog jezika. Svaki dodatan jezik je plus. Brzu prijavu ispunite ovdje.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close