10 najboljih poslova tjedna: Tvrtka nudi službeno vozilo, mobitel, laptop, poslovnu kreditnu karticu...

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Pricewaterhouse Cooppers traži Strateške konzultante koji će se pridružiti timu u Jugoistočnoj Europi. Od uvjeta izdvaja se fakultetsko obrazovanje, kao i minimalno jednogodišnje iskustvo na relevantnim poslovima. Ako ste timski igrač, a interesira vas rad na raznim projektima, opširnije pročitajte ovdje.

Ako želite razvijati svoju karijeru u dinamičnom i inovativnom timu, Modiana vas poziva da se pridružite na radnom mjestu: Voditelj odjela - računovodstvo i financije (m/ž). Uvjeti su VSS/VŠS/SSS ekonomskog usmjerenja, minimum 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a odgovornost između ostalog uključuje organizaciju i vođenje računovodstveno-financijskog procesa u suradnji sa računovodstvenim servisom. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Jedna od vodećih tvrtki u opremanju objekata sanitarnom opremom, keramikom i vodoinstalacijama Tim Novak zapošljava Voditelja prodaje (m/ž) za mjesto rada u Zagrebu. Tvrtka osim osobnih primanja nudi službeno vozilo, mobitel, laptop i poslovnu kreditnu karticu, a u opisu posla ističu se analiziranje tržišnih potencijala, te aktivno pronalaženje i dobivanje projekata u građevini i hoteljerstvu. Imate li min. 3 godina radnog iskustva u prodaji, ovdje se javite na oglas.

Privredna banka Zagreb d.d. zapošljava SW inženjera (ž/m) za Big Data područje u Skladištu podataka i aplikacijama poslovne inteligencije (mjesto rada Zagreb). Odgovornosti radnog mjesta su podrška razvoju i implementaciji SW proizvoda i usluga, izradu praktičnih rješenja iz Big Data područja, te podrška održavanju produkcijskih sustava. Idealni kandidati za navedeno radno mjesto posjeduju sposobnost donošenja odluka iz djelokruga posla, sposobnost donošenja odluka i praktičnih rješenja iz Big Data područja, te sklonost učenju novih/drugačijih programskih jezika i tehnika. Opširnije pronađite ovdje.

Porsche Croatia traži Prevoditelja za njemački i engleski jezik (m/ž) čiji će glavni zadaci biti pismeno i usmeno prevođenje, kao i kontrola kvalitete prijevoda. Tvrtka nudi Rad u struci uz mogućnost razvoja prevoditeljskih vještina, rad u ugodnom timskom okruženju i priliku za rad u jednoj od najrenomiranijih tvrtki u automobilskoj branši. Poželjan je VII stupanj izobrazbe, a prednost prevoditeljski smjer. Opširnije potražite ovdje.

Pliva zapošljava Stručnjaka za farmakovigilanciju (m/ž), a odgovornosti na ovom radnom mjestu sastoje se od izrade periodičkih izvješća o neškodljivosti lijekova, izrade i održavanja referentnih informacija o neškodljivosti, i sl. Potrebna ja VSS ili minimalno 300 ECTS, uz radno iskustvo u području farmakovigilancije, medinskih poslova ili registracije proizvoda.  Opširnije pronađite ovdje.

S.C. Johnson traži suradnika u analizi prodaje (m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu. Zaposlena osoba biti će odgovorna za podršku hrvatskom timu u praćenju prodaje i tržišnog udjela čime se osigurava profitabilan rast biznisa tvrtke. Ako imate snažno razvijene vještine komunikacije, timski ste igrač, a spremni ste graditi odnose na svim razinama, prijavite se ovdje za posao.

Franck d.d. zapošljava Elektroenergetičara (m/ž), a kompanija nudi okruženje koje potiče profesionalni razvoj i napredak kroz program praćenja razvoja kompetencija i individualnog učinka. Osnovne odgovornosti su održavanje i nadzor eletroenergetskog sustava Franck-a (Zagreb i Bjelovar) i pripomoć na održavanju elektroenergetskog sustava i opreme izvan lokacije Zagreb i Bjelovar. Očekuje se minimalno SSS, elektrotehničkog ili energetičarskog usmjerenja, a poželjno je iskustvo u vođenju elektroenergetskog postrojenja. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Integra Dundović traži Asistenta / Asistenticu direktora za stalni radni odnos u Osječko-baranjskoj županiji. U opisu radnog mjesta izdvaja se pružanje potpore direktoru u provedbi svih poslovnih aktivnosti, predlaganje i sudjelovanje u provođenju poslovne strategije koja ispunjava ciljeve tvrtke, i sl. Potrebno je iskustvo na upravljačkim, savjetodavnim ili sličnim poslovima, kao i napredne analitičke sposobnosti. Opširnije pronađite ovdje.

Hotel Phoenix traži Diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Traže se arhitekti, ozbiljni, kreativnei, odgovorni i puni entuzijazma za rad na različitim projektima. Posebne pogodnosti koje se nude su odlično radno okruženje, učenje i usavršavanje u struci, suradnja sa iskusnim timom inženjera i stjecanje vrijednog iskustva. Opširnije pronađite ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!