“Zbog robota ćemo izgubiti i do 800 tisuća radnih mjesta do 2035.”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Zbog robota ćemo izgubiti i do 800 tisuća radnih mjesta do 2035.”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nećemo, jer će hdzsdp partija otvoriti još agencija, županija i ministarstava za svoje uhljebe!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Nećemo, jer će hdzsdp partija otvoriti još agencija, županija i ministarstava za svoje uhljebe!

agencija za robote i robotike

Da ne zaboravim koja će se baviti razvojem robota i robotike u Hrvata.
A ne zaboravimo ni agenciju za utjecaj robota na rad u Hrvatskoj.

Preporučam da se najviše kupuju roboti za poslove turizma.

Znači konobari, sobarice, kuhari, dance plesačice.

Animir dečke i djevojke pune motornog ulja.

Romel, 18.02.2018. u 13:10
Hrvatski javni sektor, prije svega njegov administrativni/birokratski aparat, također je među prvima na udaru. (Ako si to priznamo.)

Nikad neće biti napravljen robot koji će zamjeniti HDZSDP uhljeba.
Nikad.

Neznam kako je ovo loše. Ja u 21. stoljeću gladujem dok se jela bacaju u smeće jer nemam papira da ih otkupim. Načini kontrole stanovništva graniče s ludosti i sad kad če se tisućlječima star mentalitet da se mora raditi da bi preživio zamijeni sa slobodnim vremenom koliko je vaš sustav pomogao ljudima da budu dobri ljudi. Kad svi budu imali za ugodan život koliko će to smetati ljudima kojima je stalo da budu bolji od ostalih? Ja se nadam puno i da će svoje vrijeme okrenuti poboljšanju uvijeta života bez mogučnosti da se oduzme drugom da bi sam imao.
Promijene dolaze sporo i svako zlatno doba ima svoj kraj. Ovako se bar diže sandard dok se novi ne pojavi.
Vaše primjedbe na svinje koje već žive u bezbrižnom dobu je samo kontrast na vaš život, ubrzo kad se vaši uvijeti života ispune neče vam smetat kako drugi žive. Život je kompliciran u najmanju ruku ali da vi kolektivno odlučite koje stvari trebaju biti standard, kao hrana, voda, struja, internet, otvorili bi novu mrežu mogućnosti i uključili raznovrsnost i povezanost te odlučivali teme na globalnoj razini. Zasad funkcionirate kao pleme sa svojim predstavnicima i dolazite u sukob sa susjedima bez znanja što se događa na drugom kraju svijeta gdje su riješenja već pronađena. Život će uvijek imati svoje prepreke, a ove danas su tako trivijalne da se mogu riješiti ne da se napravi nešto, već da se prestane raditi nešto.
Sa svim znanjem ljudske vrste na vrhu prstiju trebao bih se začuditi kad naiđem na glupog čovijeka ali eto, ima ih viđe nego mogu nabrojiti na prste. Svaka nova generacija koja se rodi u okružju te mogučnosti je sretnija nego mi danas. Umrijet će te. Što napraviš danas, čeka nekog drugog sutra kao i uvijek. Nakon tisuće godina inovacije, odakle vam sram mislit na sebe kad milijoni ovise o odluci jednog čovijeka. Zastarijeli sustavi, mentalitet spiljskog čovijeka u dobu kao sad stavljaju prepreke za zdrav razvitak cijele ljudske vrste. Tražite pomoć?- Konstruirali ste je. Sretno.

zli roboti

New Report

Close