Zbog pritiska Vlade Lukoil razmišlja o zaustavljanju investicija u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog pritiska Vlade Lukoil razmišlja o zaustavljanju investicija u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

E vidi idiota rusa, oni bi ulagali i zarađivali na tome.pa di toga ima.hvala boga izhebat će ih naši drugovi a oni neka idu investirati na kosovo.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Mislim stvarno, investitori koji očekuju profit…. Svašta se može čuti u današnje vrijeme. U Hrvatskoj se radi za uhljebe i poreze a ne za profit…

opametili su se na vrijeme.

još kad shvate da nemaju s kim razgovarati niti u vladi niti u oporbi, neće više tratiti vrijeme niti na običnim forumima u hrvatskoj, više im se isplati otići na ćevape u bih ili na baklavu na kosovo, em je jeftinije em će imati bar koju poslovnu priliku više nego ovdje.

Liniću, jučer si se samozadovoljno i blaženo smješkao kada si čuo da se maxi harač-mini državica, u utjerivanju poreza popela na 34. mjesto u svijetu. No zašto nisi komentirao 157. mjesto prema zaštiti ulagača? Po toj osnovi osiguran je daljnji pad (valjda na zadnje mjesto u svijetu) a dokaz su i ovi naivni Rusi. Ne znaju oni još da je ovo zemlja harača i haračlija a raja i oni koji misle da se u ovdje nešto može zaraditi – treba da svu zaradu predaju haračlijama. OSTAVKA, DRUGOVI SAMO VAŠA O S T A V K A može spasiti ovu maxi harač – mini državicu.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ovi Rusi i nakon toliko pokušaja još nisu shvatili da ovo nije neovisna i uređena država nego pudlica na lancu i kako se za svako ulaganje mora pitati pravog gazdu.

ha ha e sad bar znamo tko se neće tući za molove dionice ine kad krene navala najvećih svjestkih naftaša.

New Report

Close