Zbog otvorenog prozora na automobilu dobila kaznu od 300 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog otvorenog prozora na automobilu dobila kaznu od 300 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nema para u proračunu.

Horvatinčić je dobio manju kaznu.


Horvatinčić je dobio manju kaznu.

zato jer su prozori bili pravilno zatvoreni, a on u kabini pod palubom, zna čovjek hrvatske zakone

Ma, ona ode u trgovinu, a on je čeka ko pesek vani… a pajac mu da “crveni karton”?

Ja mislim da njegova “Jordanka” traži malo medijske i ine pozornosti, a on valjda nemere, pa je ona odlučila preuzeti “stvar” u svoje ruke, usta ili što već. Pored toga, još je I. Kušan 80-tih utvrdio da su Melite sklone laganju.

I treba policajcu reći hvala, da su joj provalili u auto, bila bi priča o neučinkovitosti hrvatske policije, ovako je policija pokazala da djeluje preventivno i da je nadasve učinkovita! I za Melitu i za njezinog “peseka”, a i za rvacki proračun.


Ma, ona ode u trgovinu, a on je čeka ko pesek vani… a pajac mu da "crveni karton"?

Ja mislim da njegova "Jordanka" traži malo medijske i ine pozornosti, a on valjda nemere, pa je ona odlučila preuzeti "stvar" u svoje ruke, usta ili što već. Pored toga, još je I. Kušan 80-tih utvrdio da su Melite sklone laganju.

I treba policajcu reći hvala, da su joj provalili u auto, bila bi priča o neučinkovitosti hrvatske policije, ovako je policija pokazala da djeluje preventivno i da je nadasve učinkovita! I za Melitu i za njezinog "peseka", a i za rvacki proračun.

A čuj sve to može biti, ali opet stoji da je dobila kaznu koja ulazi u kategoriju najglupljih na svijetu, a policija uporno piše kazne na prekšajima bez žrtve dok budale koje u prometu voze svakako ne kažnjava. Prije koji tjedan sam skrenuo na poludivlji divlji parking ispred zgrade gdje jedno 1000 auti dnevno radi isti manevar, pa su me išli za pokušao kaznit. A 50 metara dalje mafijozo drži birtiju u kojoj ti murjaci sjede i auti blokiraju 1 od 2 traka (dakle parkirani su na cesti) i to im ne smeta.

Umjesto da organiziraju jedinicu koja se vozi po gradu u civilu i kažnjavaju obijesne vozače oni kažnjavaju isključevo radi punjenja proračuna.

New Report

Close