zarada ispunjavanjem anketa

Naslovnica Forum Razno Posao – ponuda/potražnja zarada ispunjavanjem anketa

vrlo jednostavan način zarade. stranica je na Hrvatskom, a obavijest o anketi vam stiže na Vaš mailbox. isplata je moguča na paypal. po anketi 1 euro…
http://www.marketagent.com/f.asp?CL=22&RefUID=332353

Evo još jedne stranice s anketama koja isplačuje u kunama:
http://surveys.valicon.net/CAWI/jaznam_recruite?Data=referrer%7cCF48199A4E9792D860A363868336C16B

Znači tri Magme po anketi..

Dobro je , dobro, nije loše, sad još samo trebam naći male robove da to ispunjavaju ..
Ništa, idem dati oglas da tražim još dva pripravnika za 1600 kn mjesečno hihihi..

Za 8 sati dnevno mi mora ispuniti a barem 40 anketa – 250 chuna meni, 50 chuna pripravniku ![emo_zloban]

Pokusala sam na 2-3 sajta, ali nesto mnogo sporo ide…

da li se može kaj zaraditi na onoj anketi za kog ćete glasati???
pofuk

Pozdrav….
Možete probat ovo …..
Ne košta vas ništa, doduše još dobijate 25 USD $ (američkih dolara) na poklon klikom na ovaj link
http://referralvibe.com/?reff=19799 ……..

Svatko, ko klikne i ispravno popuni registraciju preko vašeg linka, vi od njega dobijate po 10 američkih dolara, a isplata novca slijedi kad na računu imate najmanje 300 dolara ….
Isplata može biti preko svima več poznatog Western Uniona, Paypala, Payza-e, Moneygrama ali isto tako možete primiti i ček ….Povodom ispunjavanja registracije, molim Vas, da navedete istinito ime i prezime, da bi mogli sudjelovati ….. E-mail može biti bilo koji, samo da postoji, jer treba registraciju potvrditi ….
Više o svemu pročitajte na stranici, kad se registrujete ….
Želim vam svima puno uspjeha …..

UPOZORENJE! Ako otvorite stranicu MOJE ANKETE – centralno mjesto plaćenih anketa, ne nasjedajte! Za 19 EUR ili 144,00 kn postajete njihov član, a kad to platite, umjesto da vam počnu stizati obećane ankete, prilikom ulaska na stranicu za članove – svaki dan isti tekst:

“Dobrodošli na stranicu za članove MojeAnkete.com – centralno mjesto plaćenih anketa!
Sve je spremno za početak rada pa će dugo očekivati projekt MOJEANKETE nakon dugih priprema napokon službeno krenuti ovaj PONEDJELJAK 5.10.2015. točno u 08:00h ujutro! Svim članovima koji su se učlanili sa popustom tjekom protekih dana u periodu pretprodaje, garantiramo da se čekanje isplatilo. Čekanju se bliži kraj pa ćemo ti ubrzo, čim sve konačno bude spremno, poslati obavijest o početku rada na email.

Od tada na dalje, na ovom će te mjestu čekati najnovije ankete na kojima ćemo zajedno zarađivati, kao i sva potrebna uputstva. Naši prvi članovi, uključujući i tebe, biti će nagrađeni za strpljenje produljenjem pretplate i vrijednim poklonom!

Hvala svima i veliki pozdrav!
Mario i Željko”

TEKST JE UVIJEK ISTI, ALI JA DATUM RAZLIČIT. Znači, tjednima otvaram stranicu za članove i svaki dan isto, a kad prođe taj dan, na redu je novi datum u tekstu! Da li ima još prevarenih? Molim da se jave, a budući nadobudni korisnici nek ne nasjedaju! I naravno, nema govora o obećanom povratu novca! Nema ni odgovora na poslane mail-ove!

Moram priznati, jako dobar štos, stranica aktivna, novci se prikupljaju, obećanja se daju i tako unedogled! NE NASJEDAJTE! btw, KOME TO PRIJAVITI, a da bude efekta?

Imaju skriven whois tako da od prijave vjerojatno ne bi bilo ništa.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Ovi navodno plaćaju i najbolji su za klikanje, evo i ja sam svjež, pa ne znam točno.

https://www.paidverts.com/ref/niko11111

Ma nema vajde od tih anketa.

Iskreno, pokušala sam s par tih stranica za ispunjavanje anketa i dobila sam do sad samo jedan poklon bon za Mueller u vrijednosti 100kn na jednoj stranici nakon XX anketa ispunjenih.

Al ono, ako ti je ionako dosadno, možeš probat uzet i to…

Ovdje je potrebno svakih 15 minuta napraviti 2,3 klika i dobiju se Satoshiji djelovi BTC-a, kažu na stranom forumu da isplata ide uredno

http://bonusbitcoin.co/?ref=EA25B0A2C90E


Ma nema vajde od tih anketa.

Iskreno, pokušala sam s par tih stranica za ispunjavanje anketa i dobila sam do sad samo jedan poklon bon za Mueller u vrijednosti 100kn na jednoj stranici nakon XX anketa ispunjenih.

Al ono, ako ti je ionako dosadno, možeš probat uzet i to…


Ma kolegice istina je da se vjerojjatno ne može ne znam koliko zaraditi,ali evo kolega koji se registrirao prekom mene je za nekih mjesec dana uz malo truda došao na 10 dolara,e sad takve 3 ili 4 stranice, pa nije baš za baciti 50 dolara, a bez puno truda.

Pozdrav,
Jedno pitanje. Ako se registriram na stranice tipa MySurvey, SurveySavy, Opinion Plus i slične, i kao državu navedem Ameriku, Veliku Britaniju ili Australiju(jer za njih postoji vjerojatno najveći broj anketa). Hoće li to predstavljati problem kod isplate na paypal. Je li to neto već probao? Je li mu uspijelo?

Mnogi tvrde da bi Ethereum mogao biti novi bitcoin:
Vaš link …
ovdje se može napraviti najednostavniji novčanik za isti:
Vaš link …
,a ovdje se mogu dobiti besplatni etheri:
Vaš link …
Vaš link …
,evo i jedan vrlo zanimljiv članak
Vaš link …
Gdje će završiti to nitko ne zna,ali mislim da ima potencijala

New Report

Close