Započela transformacija Agrokora u online trgovca, želi postati regionalni Amazon

Naslovnica Forum Komentari članaka Započela transformacija Agrokora u online trgovca, želi postati regionalni Amazon

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kaže da su za projekat A007 zaposlili “niz stručnjaka za online prodaju i marketing”, a ustvari zaposlili su niz nadobudnih klinaca koji pojma nemaju o onlike prodaji (nisu ni imali gdje naučiti) a najbtnije im je da imaju ovo zaposlenje u životopisu za daljnju karijeru. Bojim se da će i rezultati biti takvi, na Internetu ipak vladaju neka druga pravila a korisnici na kilometre nanjuše fake pokušaje.

Imaju sve pa još im preostaje da privatiziraju i kupce pa će tako zatvoriti krug. Bojim se ipak da Internet tako ne funkcionira i da će se dobrano razočarati. Ali ipak pohvala za trud na tom polju, iako je dosta maglovit. No krenulo se ne iz uvjerenja nego tek kada su čuli koliko tamo neki sajt Alibaba vrijedi. To nije dobar motiv za start, vrijeme će pokazati

Sta misle prodavati k plus proizvode. 😂 Konzum je ustvari sve suprotno od alibabe ali ima slicnosti sa amazonom.i oni su pokusali stiskati dobavljace ali su prije toga trebali doci na poduku kod gazde jezde kako iskoristavati svoje dobavljace.cujem da ih sad ucjenjuju preko jednog faktoringa.

isto je kao i prije. slabašna ponuda, nije to vrijedno ovih tekstova – tresla se brda, rodio se miš.

...povijest se ponavlja...

..i ja bi htjela biti miss Amerike..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close