Zadržavanje makar jednog neproduktivnog radnog mjesta ugrožava opstojnost Uljanika

Naslovnica Forum Komentari članaka Zadržavanje makar jednog neproduktivnog radnog mjesta ugrožava opstojnost Uljanika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

do sada su imali sve, a od sada ne mogu niti jednoga, ma to je prestrogo

“Uljanik jednostavno mora kupovati najpovoljniju sirovinu, poluproizvode, gotove proizvode i usluge pa makar dolazili iz Kine ili Rumunjske.” – woow, da ste se mladi gospodine malo bolje informirali, znali bi ste da se kako Uljanik a tako i sva ostala brodogradilišta u HR opskrbljuju materijalom poglavito izvana, Kina, Ukrajina, Koreja, Rumunjska, Italija, Njemačka… Tako da ova vaša konstatacija ne drži vodu..
Uostalom kad ste već toliko lijeni malo bolje se informirati i prikupiti relevantne podatke, dovoljna vam je trebala biti činjenica da jedan od razloga koji se navodi zašto se toliko forsira gašenje brodogradnje u Hrvatskoj je činjenica da se u brodove ugrađuje sve manje hrvatskoga, pošto naša država odavna nema nikakvu strategiju kako za ovu tako ni za ni jednu drugu industriju (valjda ćemo sutra svi moći živjeti od 2 i po mjeseca turizma..).
Da pogodim ti stručni, međunarodni timovi koje spominjete su sigurno nešto nalik konzultantskoj kući u kojoj radite, firme koje skupo naplaćuju svoje usluge, ne donose uglavnom ništa novoga (osim dodatnog prikupljanja informacija od strane svojih klijenata), te usput dodatno školuju svoje mlade, nadobudne, “zelene” djelatnike kakav ste i vi…
Ma koga vi mladi gospodine možete savjetovati i na temelju kakvih iskustava?!?!?

Trebali bi im ostaviti bar jednog neproduktivnog Jokera…


Ma koga vi mladi gospodine možete savjetovati i na temelju kakvih iskustava?!?!?

Kolega, tako bi netko i vas mogao prozivati jer ste na forumu tek od danas, pa šta vi onda možete znati, bolje šutite i poklopite se ušima. Shvaćate li koliko je takva ad hominem argumentacija smiješna i apsurdna?

Sto prije se ove rupe bez dna skroz zatvore, to bolje… tko je stvarno dobar radnik, sutra moze variti u Njemackoj, i za 5x vise para. Pravi radnici se ne trebaju bojati.

Kakve veze ima od kada sam ja na forumu kolega?
Vaš “argumentacija” je bez argumenata, a sve što sam ja naveo u mom komentaru, stojim iza toga.

Lp


Trebali bi im ostaviti bar jednog neproduktivnog Jokera…

Pa to/tu je cijela nesposobna i korumpirana uprava!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Pozdrav kolegi Vortacu. Po stažu ovdje vidim i Vi ste intektualac, skoro kao ja 🙂

New Report

Close