Forum

Naslovnica Forum Tržišta kapitala - Svijet Vrijednosti - Pravilna Procjena I Razmjena
Pretraživanje
Dionička društva
peacemaker 16.9.2008.
Dugotrajni korisnik
-

Aktualna planetarna financijska kriza uzrokovana dugovima misterioznog porijekla, koja ne samo što surovo razjeda sve nacionalne ekonomije ovog svijeta već i opravdano baca duboku sumnju u kvalitetu temeljnih materijala od kojih je izgrađena moderna ljudska civilizacija - koliko ima smisla sve to negirati i praviti se da nas se teške posljedice koje već podnosimo i one još strašnije koje tek trebaju doći, ni najmanje ne tiču?

Pitanje koje se nameće samo po sebi je sljedeće: Jesmo li zaista toliko duboko zaglibili da nam više nema nikakvog spasa, ili se nešto ipak može učiniti kako bi se stvari okrenule na bolje?

U interesantnom razmatranju novca i ekonomije pod naslovom "Sustav Za Procjenu I Razmjenu Vrijednosti [cromalternativemoney.org]", koje za neke možda može doći kao veliko iznenađenje; Dr. Prof. Enrico Furia svima upućuje poziv da sudjelovanjem u povijesnom nastojanju poboljšanja ljudske etike daju svoj osobni doprinos izgradnji zajedničkog boljeg sutra:

Razvojni Program - Sustav Za Procjenu I Razmjenu Vrijednosti [cromalternativemoney.org]

Sigurno i vi imate neki prijedlog ili kritiku, zar ne? Pojavite se i bez ikakvog straha, jer toga se ne treba bojati već se time treba ponositi, recite svoju!

Novac, istovremeno i jasan i misteriozan, i prednost i prijetnja… Nakon uspostavljene komunikacije, ostvaren je početni vid suradnje i pristupilo se onom što će vjerojatno zaintrigirati svakoga tko čita ovaj tekst:

Mreža Udruga ‘UZMAH’ Testira Alternativnu Valutu - Rezultati [cromalternativemoney.org]

Zadnja izmjena: peacemaker (14.12.2011. 10:15)
inverter 15.5.2008.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

peacemaker @ koju sektu zastupas ???

SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak