Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Voće i povrće poskupjet će ove jeseni i do 100 posto
Pretraživanje
Dionička društva
Dosad je neku godinu znao obilježiti jedan problem, a ove godine sve što se moglo dogoditi – dogodilo se, kaže šef HPK-a Matija Brlošić.
kaufman 26.11.2010.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Glu_post ovih naših nazovi proizvođača, koji se nabacuju s tim postocima bez ikakvog smisla, je velika kao svemir, a možda i veća. Jabuke ili mandarine će poskupjeti 60, 70, 100 i više%… Mogu oni dignuti cijene i 200%, ali im nitko neće ništa kupovati. I onda, kad im za koji mjesec većina toga istrune, cijene će opet vratiti na razinu koju potrošač može i želi platiti uz neizostavno kukanje kako njihove proizvode koji su najbolji na svijetu nitko ne želi (ot)kupiti, kako ih uvoz uništava, nitko ih ne razumije i druge već viđene žalopojke.
Uvijek ista priča, umjesto da se moderniziraju, da za poticaje koje svake godine dobivaju, nabave suvremenu tehnologiju kako ne bi isključivo ovisili o prirodi, većina njih za tu lovu koju dobivaju iz naših poreza kupuje inoks ograde, aute, apartmane po moru itd., a najmanje ulažu u ono u što bi trebali, jer naravno, nikakve kontrole trošenja tih sredstava nema. Čast izuzecima. Poticaje treba potpuno ukinuti, a onda će ono što valja opstati, a ostalo sve treba propasti.

zorangutan 10.2.2017.
Veliki krug prijatelja
Slab prosjek ocjena
Korisnik s iskustvom
100%

kaufman


Glu_post ovih naših nazovi proizvođača, koji se nabacuju s tim postocima bez ikakvog smisla, je velika kao svemir, a možda i veća. Jabuke ili mandarine će poskupjeti 60, 70, 100 i više%… Mogu oni dignuti cijene i 200%, ali im nitko neće ništa kupovati.

upravo tako, ma neka dignu 1000%
a ja odem lijepo u kafuland, lidl, interspar i kupim svo voće i povrće po normalnim cijenama…a kad našim lumenima to počne gnjiliti nudit će i oni po normalnim cijenama, samo što više nitko to neće htjeti kupiti!

na ignore: posejdon, migra (spammer), naimxs, MANTE, nabiduasku,plankovic, pific, maratonac (navlakač)…

ZMAJKI 3.9.2012.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

http://lokalni.vecernji.hr/zupanije/poljoprivredniku-ukrali-cak-sest-tona-zelja-s-njiva-nestaju-krumpiri-tikvice-kukuruz-5885 [lokalni.vecernji.hr]
vec se rade zalihe :-)

“Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti”
top spameri
1 serislav
2 zorangutan
3 trial
...