VIDEO: ‘Zna li Ingrid Antičević-Marinović engleski jezik?’

Naslovnica Forum Komentari članaka VIDEO: ‘Zna li Ingrid Antičević-Marinović engleski jezik?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Od moje profesorice engleskog za čitanje bi dobila dovoljan, ali napreduje….

Rijetko viđena sramota, zemljo otvori se!
I ova će nas predstavljati u Europskom parlamentu?! Kako ju nije sramota?! I nju i Milanovića i ostalu kumrovačku k.amarilu??? Prestrašno.

vota au task

Cookie Monster

Gluposti, nije ni Stipe Mesic znao engleski pa je bio Predsjednik RH, a svaki fičfirić pa natječajima za kojekavkve poslove mora biti maltene rođeni Englez.[emo_zloban]

Ovo vam je oxfordski naglasak.Seljaci pojma nemate.Po meni je vise nego spremna za EU parlament.Ima moj glas i podrsku ako se kandidira,a ne vidim zasto ne bi.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nemoguće da od tolikih SDP-ovaca nemaju pametniju osobu i sa boljim znanjem engleskog.
Ništa čudno, tako Vam funkcioniraju sve stranke u Hrvatskoj.

tramell@ nije mi jasno zašto se referiraš na velezdajnika od Stipe (Steve), pa upravo je on referenca za sramotu države kao i ova nepametna, ambicioza, Ingrid!
Trebali bi tražiti njeno povlačenje odmah, kako bi spriječili daljnje sramoćenje!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Odlično govori engleski .

Osobno su je engleski učili Jadranka Kosor i Milan Bandić.

.

wot a ju toking abaut

Još jedna u nizu hrvatskih političarki/političara koji se ne služi engleskim niti u elementarnom obliku, a vjerojatno ni bilo kojim drugim jezikom-da nije tragično, bilo bi smiješno-u današnje vrijeme kada se u svakom oglasu za posao traži tečno znanje jednog stranog jezika i napredno korištenje računala, za zanimanje političar nisu potrebne apsolutno nikakve kvalifikacije-i to za plaću od dvadesetak tisuća kuna…a jesmo banana država.

Odlično govori engleski .

Osobno su je engleski učili Jadranka Kosor i Milan Bandić.i S. Mesić

Elementarna sramota! Ali glavno da je ona tamo smjestila svoju guzi i da ubire lijepe ojre![emo_vrtimise]

Cak i nije toliki problem u Engleskom. Svi su je razumjeli. Problem je da govor nema nikakve substance i poruke i da je govorila samo da bi govorila.

Imam osjecaj da je osoba koja je sastavljala govor koristila nekakav on-line translator pa se uglavnom koriste neprimjerini glagoli i imenice u frazama: job never ending instead of work never ends, decisive phase instead of final phase, to resolve welfare state instead of establish, declare or restate.

Inace ogromna vecina clanova tog parlamenta je protiv welfare state, a pogotovo protiv daljnjeg razvoja iste. Welfare state oznacava drzavu koja se pretjerano mjesa u ekonomiju. Politicari rijetko koriste taj termin jer welfare znaci socijalna pomoc. Social state or socialy responsible state je puno bolji izraz. To develop welfare state mnogi ce tumaciti kao razvijati drzavu u kojoj su gradjani ovisni o socijalnoj pomoci.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

sigurno bi bolje govorila Ruski jezik kakva nam je i politika

New Report

Close