Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Viceguverner Odak očitao bukvicu bankarima
Pretraživanje
Dionička društva
Nadam se da će banke pokazati veću živahnost u rješavanju loših kredita jer o tome ovisi i rast gospodarstva, rekao je Odak.
premijer 2.1.2014.
Dugotrajni korisnik
-

Čudne izjave od Čudnoga čovjeka..Gdje živi taj gospodin, u kojoj državi? D li Čudnoga treba čitati da se banke trebaju rješavati loših plasmana a one to neće..? Bankama treba crtati što one trebaju raditi..? Ali možda Čudni misli da bankama ne treba crtati, nego im treba kao u dobrom starom socijalizmu narediti kako da rade i što trebaju raditi…Na fin način mu to kaže i Hrvoje Stojić, tržište je plitko, ne ide to baš po dekretima. Ali kadija te tuži, kadija ti sudi.
PS: toplo molim Savjet HNB-a da g. Čudnom odobri povećanje plaće i pojačaju mu se devizne dnevnice na 180 dana u godini kao i njegovom šefu tako da ode do dućana i kupi si pjenu za brijanje, britvicu, losion..pa da malo za promjenu brije po sebi..i malo se uljudi prije slikanja po novinama..

EBITDAAA 12.5.2017.
Korisnik s iskustvom
Veliki krug prijatelja
-

Kako će plasirati kad su kamate previsoke. Kad jedna Srbija ima kamatu 3% fiksno na 30 god. za stambene kredite, bio prije neki dan članak o tome.

prepri43 16.2.2013.
Dugotrajni korisnik
-

Umjesto čuđenja izgledu našeg Odaka viceguvernera NB neka gornji premijer pogleda kako mu izgleda šef! https://www.google.si/search?hl=hr&biw=1920&bih=945&tbm=isch [google.si]

Setac 3.7.2010.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

A jel se mora biti kokainski ovisnik da se zaposliš u HNB-u?

razer 11.2.2013.
Srednji krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Setac


A jel se mora biti kokainski ovisnik da se zaposliš u HNB-u?

Ne, ali samo iznimno dobra i direktna veza/rodbina/obiltelj onih na najvisem mjestu… provjereno. Oni imaju “natjecaje”, ali sve se to vec zna.