Venecija i Crna Gora nam ‘presudile’

Naslovnica Forum Komentari članaka Venecija i Crna Gora nam ‘presudile’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

što manje kruzera to bolje jer takvi gosti samo prošeću gradom i ništa ne potroše jer smještaj i prehranu imaju na brodu, a ti ogromni brodovi nanose velike štete i zagađenje lokalnim lukama i moru

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Malo lupetamo? Za Vašu informaciju, osobno krstarim vec desetak godina. U svakoj luci gdje siđemo sa kruzera, potrošim oko 100 eura.U trošak idu suveniri za obitelj, piće i hrana(obavezno probamo neki lokalni specijalitet), ulaznice za obilazak kulturno povijesnih spomenika i slično. Ako je Vama 100 eura malo, za 3-5 sati koliko u prosjeku stoji kruzer u luci, onda Vas žalim. Uz napomenu da su na kruzerima putnici veće platežne moći i da ih odjednom izađe u luci par tisuća, mislim da je matematika jasna. O zagađenju se mogu složiti s Vama, no ekonomski dio ste promašili.

gledanje putopisnih serija pod utjecajem psihodelika se ne računa, “kolega” pugy

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

“kolega” super 24, rasprava s osobom koja me ne poznaje i indirektno me vrijeđa i naziva lažovom, a vjerojatno je u životu putovala najdalje u shopping u Graz, mi nije zanimljiva, pa bih Vas molio da me zaobiđete. Pogotovo ako nemate što napisati o temi.

New Report

Close