Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka USKOK proširuje istragu protiv Tomislava Sauche i Sandre Zeljko: Detaljno opisali kako se krao novac
Pretraživanje
Dionička društva
Proširuje se istraga u slučaju Dnevnice zbog čega je Saucha jedno vrijeme proveo u pritvoru
ZMAJKI 3.9.2012.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

ovo je kap u moru koliko curi godisnje u privatne dzepove.
ja procjenjujem 10 % proracuna najmanje .

“Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti”
top spameri
1 serislav
2 zorangutan
3 trial
...

mllr 6.2.2017.
Korisnik s iskustvom
Veliki krug prijatelja
100%

ZMAJKI


ovo je kap u moru koliko curi godisnje u privatne dzepove.
ja procjenjujem 10 % proracuna najmanje .

mislite po džepu korisnika ili po ukupnom broju džepova, proračun se potkrada trajno, državne firme su nepresušni izvor, Vlada je slijepa
jod 15.9.2010.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
16%

Ma naravno, svi oni prije i poslije Sauche su se valjda ispovjedili i pričestili, pa njih ne treba ni istraživati. A Saucha je sigurno kriv i zato što je nekoga počastio kavom u svome uredu, a da za to nije imao eksplicitnu odluku Ustavnog suda.
Da nije gadljivo, bilo bi zanimljivo.

Barikb 19.4.2016.
Slab prosjek ocjena
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
75%

jod, koja kava, što nije jasno ? Tu piše da su se skupa dogovorili o tome, te potom krali i P O D I J E L I L I novac piše DORH ! Troškove putovanja kao fol uvijek su snosili Švicarci tj. nikada putnom nalogu nije priložen hotelski račun i slično. Ženi je namjestio poslove sa državnim firmama…to bi trebali procesuirat isto, ali su ta kaznena djela teže dokaziva, a možda i nisu.

u cilju pribavljanja nepripadne imovinske koristi sebi i II. okr., na štetu Državnog proračuna, II okr. NALAGAO izradu putnih naloga za zaposlenike Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske. Pri tome je I okr. ODREĐIVAO svrhu, vrijeme trajanja i mjesto službenog putovanja u inozemstvo, uz naznaku da troškove putovanja i smještaja snosi organizator, te potom nalagao da se u gotovom novcu iz sredstava Državnog proračuna isplate akontacije dnevnica. Nakon toga je tako izrađene putne naloge I. okr. potpisivao, te II. okr. nalagao njihovu dostavu u devizno računovodstvo Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske radi obračuna i isplate akontacija dnevnica, iako su znali da se radi o stvarno nepostojećim službenim putovanjima imenovanih osoba. Sukladno uputama I. okr., II. okr. je izradila putne naloge za službena putovanja u inozemstvo na imena zaposlenika Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske, te ih dostavila u devizno računovodstvo Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske. Nakon što su ovlašteni službenici Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske, u uvjerenju da se radi o vjerodostojnim putnim nalozima za službena putovanja u inozemstvo koja će stvarno biti i izvršena, obračunali te na teret sredstava Državnog proračuna isplatili gotov novac u visini traženih akontacija dnevnica, tako isplaćene novčane iznose je preuzimala II. okr., te ih potom P O D I J E L I L A sa I. okr., koji je potpisom putnih računa kao naredbodavatelj potvrđivao da su službena putovanja doista i obavljena

autolik1 4.12.2015.
Mali krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
100%

ovo se proteže kao trakavica. koji k…c nisu uplatu vršili na račune korisnika putovanja te se ne bi moglo krasti na ovaj način.
tomicu testirati na kokain. ako je čist onda bi trebao biti kolerateralna žrtva. tajnica je mutila sigurno, a željela je uvući višu razinu kako bi se stvar zataškala, što nije prošlo.vidjela je da naloge nitko ne kontrolira pa se otela kontroli. likvidator i blagajnik su bili za k…c. , kao i šef računovodstva. ali tko zna što su po struci i je su li kupili diplome na banku u ljubuškom ili prometnom fakultetu. kod nas svi znaju sve …… nemaju pojma ,a to nas na svakom koraku košta.

i tako meni jednom dođe lik iz suzupa i traži me da mu blagajnica da putni nalog po kojoj je nekom liku isplaćen trošak službenog putovanja. mrtav -ladan sam mu zatražio potvrdu za izuzimanju dokumenata.jadnik nije imao pojma što će mi povrda, te sam mu objasnio da likvidni dokument predstavlja novac.bez povrde nema dokumenta. dam mu dokument i blagajnik mi ima manjak.diletanti.kako prije dvaest godina tako i danas.

mllr 6.2.2017.
Korisnik s iskustvom
Veliki krug prijatelja
100%

nije rijedak slučaj da su nadređeni i tajnica bili u posebnom, ne samo poslovnom odnosu, zašto bi se on toliko zauzimao za njene blokade, ovrhe, probleme, ne bi me čudilo da mu je davala za pokriće naloga, a on ne smi priznati odvjetnici

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Drug el Bahati je sa velikim vođom konzumirao staubzucker (krafne su bacali) pa im je trebalo! Inače on i slična kamarila bez ikakovih referenci su postali jako važni, pa to ponese!

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.