Uskok opet u Ini: Zašto je u tri mjeseca izgubljeno 1,5 milijardi kuna?

Naslovnica Forum Komentari članaka Uskok opet u Ini: Zašto je u tri mjeseca izgubljeno 1,5 milijardi kuna?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

INA se pola stoljeca potkrada u nabavi. MOL je nastavio s tom praksom. MOLU je dovoljno nabiti veliku cijenu naftre koju prodaje INAi i vec je prevario suvlasnika- RH. Trivijalno. MOL to i cini. Osnovno je pitanje sto ce Vlada RH uciniti?

BigBoffin

pa zna se zašto

DA BI JE MAĐARI LAKŠE KUPILI čitaj dobili DŽABE

a kome to nije jasno tome ni pet završenih fakulteta neće pomoći

mi smo ipak zemlja slučaj

pa mađari se javno hvale da oni kontroliraju nabavku nafte od Mola.Samo treba provjeriti po kojoj cijeni i sve je jasno jer ovi iz naše kvote u upravi služe smo za primanje plaće.Kako ih nije sram priznat da ništa ne rade a primaju neto 80000kn.Treba ih objesit za jaja na Trgu Bana Jelačića za opomenu drugima da ne rade milijarderske štete svom narodu za svojih tričavih 80000kn Da kojim slučajem svi podnesu ostavku koji dođu na tu funkciju ovi iz Mola bi se drukčije ponašali jer bi tada išlo na viši nivo.

… ljudi moji ja vas ništa ne razumijem.

Cijelo bogovjetno vrijeme ste govorili kako je država loš valsnik i da sve to treba privatitzirati. Sad su vam i ti novi vlasnici loši. Potkradaju na nafti u ovom slučaju. Izvlače temeljni kapital kroz dividendu na drugom slučaju. Od tehnološki napredne komapnijie, razvojno usmjerenee, napravili su "popljoprivrednu zadrugu" u trećem slučaju. ….

Dargi moji Hrvati, ja vas stvarno ne razmem.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

New Report

Close