Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Udruga stanara tvrdi: Zbog izmjena zakona o najmu 10,000 građana postat će beskućnici
Pretraživanje
Dionička društva
Mijenjali su se politički sustavi i države, monarhije, režimi i diktature, ali im nitko do sada nije zaprijetio izbacivanjem iz jedinih domova u kojima kako tvrde, žive već blizu jednog stoljeća, i to bez da im je ponuđena bilo kakva alternativa.
kaufman 26.11.2010.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Inače se ne slažem s Lovrom Kuščevićem skoro pa ni u čemu, ali ovdje je čovjek potpuno u pravu. Ovakve “stanare” treba pod hitno nogom u g…cu i na cestu, stoka živi u tuđim stanovima, najčešće su strogom centru velikih gradova (Zgb, Split, Rijeka…), desetljećima nisu plaćali ništa, a sad plaćaju najam 2 kn po kvadratu, što je manje od pričuve za takve stanove i sad bi da im još država tj. svi mi rješavamo stambeno pitanje. Kuščević ih je potpuno ispravno nazvao uzurpatorima, jer ih se iz tih stanove ne može izbaciti, a vlasnici ne mogu do svoje imovine. Nikakav prijelazni period nije trebalo dati, nego odmah van. I neka idu u banku dignuti kredit, pa nek si kupe “dom”, kao i sav pošten svijet.