U Sočiju više ništa nije kao prije

Naslovnica Forum Komentari članaka U Sočiju više ništa nije kao prije

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Olimpijada????

Grčka riječ koju koriste Srbi. U Hrvatskoj (to je zemlja u kojoj živimo: ja, autori teksta te ljudi kojima ovo pišete) se kaže: Olimpijske igre.

Aj ne bulazni, SRbija, Hrvatska isti k, samo što je Srbija puno bolje razvijena trenutno, ima jači potencijal i ekipa svaki dan izlazi i zabavlja se a ovdje svi čmrlje .. Srpkinje se uredno pale na Hrvate (nemam pojma zašto.. ) , a Hrvatice smatraju Srbe, posebno Beogradjane i dan danas najšarmantnijim frajerima u Europi .. (taj dio mi isto nije jasan,,,), Srbi prodaju onu već hiljadu puta istrošenu šablonu iz filmova .. “De se bre drugarice, mnogo si mi lepa .. ” i mala naša se odma rastopi .. a kako i ne bi nakon hrvatskog “Uuuuuuaaahhh… dobra si , dobraaaa .. DOoobraaa malaaa..” … i srbendarsko “Devojko lepa, curo andjeoska…” .. naspram našeg lika s kvarta .. “Dobar dan gospodjo!, kako smoooo..?” .. I to je više manje jedina razlika, i to još što se ekipa ubijala medjusobno , prvo okorjeli kriminalci a poslije i narod, za račun ovih koje sad svi pljuju i na našoj i na njihovoj strani .. koji su isisali sve kompanije ovdje i sad ih odbacuju kao iscijeđene krpe po sto puta manjim cijenama na burzi.
Žao mi je, ali ajmo biti realni – svatko iole bistar zna da je ovo što sam napisao jedina istinita zbilja.
Ovoj regiji trebaju nove Vlade, a izmedju ostaloga i zabrana demode uletavanja iz srpskih filmova

Nadimak kressho ti dolazi od K R E T E N?
Vidim da obožavaš yugoslaviju. Otiđi onda tamo kad već dobro poznaješ srpski jezik, običaje, način života itd. Putuj i ne vraćaj se….

New Report

Close