U nešto više od mjesec dana Bitcoin potonuo gotovo 50 posto, je li balon pred pucanjem?

Naslovnica Forum Komentari članaka U nešto više od mjesec dana Bitcoin potonuo gotovo 50 posto, je li balon pred pucanjem?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što se drugo i moglo očekivati od “valute” iza koje ne stoji nitko i ništa osim pohlepe i digitalnog marketinga??!

Ignore: KressoM, delux

pitajte prpića ili one navlakače sa HTVa, oni čekaju bitcoin na 100000 USD. ahahaha

Kriptovalute su prijetnja glavnim svjetskim igracima – bankarima, nije niti cudo da ce tesko prezivjeti… Nesto kao Teslin koncept besplatne energije, nebu islo.
Proraditi ce tek kad ih stave pod svoju kontrolu.

Kako ne stoji nitko?! Iza svake kriptovalute stoji poduzece u svom fizičkom obliku… I tehnologija koja stoji iza odredene kriptovalute vrijedna je milijarde – ulaganjem u odredenu kriptovalutu zapravo ulazes u firmu iza valute i u razvoj njene tehnologije… Problem je sto kriptovalute nitko ne kontrolira osim samih korisnika, niti jedna banka niti jedna država i vlada! I zato ce se ici u zabranu trgovanja kriptovalutama – jer ih ne mogu kontrolirati, a što ne mozes kontrolirati – ZABRANI! To bi eventualno mogao prezivjeri ripple koji od samo pocetka ZELI surađivati sa vladama i bankama, a predviđaju da će postati sredstvo za brz i jeftin međunarodni transfer novca u sustavu bankarskog režima… to znači da će dugoročno gledano njegova vrijednost rasti pogotovo što ga je već preko 80 svijetskih banaka prihvatilo. Međutim, problem je što je ripple, kao i ostale kriptovalute previše vezan za bitcoin pa mu cijena raste i pada zavisno o njemu…

Uložio bi u bitcoin, ali je balon.(kupujete tehnologiju 🙂 )
Uložio bi u blue chip todex,, ali njega su odlučili zapljeniti.
Uložio bi u nekretnine,, na njih misle staviti porez.
Oročio bi u banku, ali tamo imam 12% poreza na štednju.

Mislim da ću ipak napraviti najbolje ulaganje s tom sićom, platiti tečaj njemačkog.
Podsjetnik Plenkiju da ukine glasovanje za dijasporu jer bi kako je krenulo dijaspora mogla rušiti HDZ.

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Bitcoin itekako ima svoju vrijednost. Cijena je sada pala skoro 50% u odnosu na ATH iz prosinca, ali ja sam uvjeren da će doći na novi ATH, samo je pitanje da li uskoro ili će trebati dulje pričekati.

Nije isključeno niti da cijena još padne, ali isto tako nije niti isključeno da vrlo brzo krene oporavak. Bitcoin i kriptovalute su definitivno rizično ulaganje i nema nikakve garancije za zaradu, ali to je valjda jasno svakome tko investira u ovo. Ja naravno mogu biti u krivu, ali sam uvjeren da će cijena Bitcoina opet biti na rekordnim visinama.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

New Report

Close