U grupi smo zemalja s visokim blagostanjem: Hrvatska na 40. mjestu prema održivom ekonomskom razvoju

Naslovnica Forum Komentari članaka U grupi smo zemalja s visokim blagostanjem: Hrvatska na 40. mjestu prema održivom ekonomskom razvoju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nisam znao da poslovni ima i rubriku
-vicevi hehe
Sad kad se krenemo svi vracati iz Irske, Njem i At, bijasmo slijepi a sad vidimo zahvaljujuci ovim strucnjacima i poslovnom ;)))
Super

stavimo u bačvu visokog i niskog čovijeka, ulijemo vode visokom do brade a niskom preko očiju, niski se naravno utopio ali statistički su oba preživjela…statistički, po tom istom modelu računanja, Hrvatska tako ispada državom u kojoj vlada blagostanje dok je realno stanje sasvim drugačije i to bitno na lošije

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Romel, 11.08.2018. u 13:18
u grupu zemalja s visokim blagostanjem

Možda je Zemlja ipak ravna ploča.

Jos iz prehistoriskih dana metoda pobijedjivanja siromastva i prezivljavanja je bila odlazak stanovnistva. Tako su u Lidiji zbog gladi izvlacili drvce i onaj koji je izvukao krace je odlazio. 50 % stanovnika je otislo zajedno s obiteljima. Naseili su se u Apeninskom poluotoku.
Tako je i u Hrvatskoj borba protiv gladi izazavane kradjom, korupcijom, veleizdajnistvom provodi se poticanjem iseljavanja stanovnistva. Ovo iseljavanje drzava potice.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Hrpa sranja.

New Report

Close