Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Tvrtki za koju nitko ne zna četvrtina svog EU novca za voćare i povrćare
Pretraživanje
Dionička društva
Iz Ministarstva poljoprivrede ističu da je lista dobitnika potpora rezultat natječaja iz doba SDP-ova ministra Jakovine i da će konačna isplata biti nakon projekta.
TORNOS 20.8.2015.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

„Zajednička poljoprivredna politika najveći je rashod Unije, za koji se izdvaja blizu polovice ukupnog proračuna Unije. Europska unija uspjela je, koristeći se sredstvima proračuna, organizirati zajedničko poljoprivredno tržište, potaknuti proizvodnju određenih roba i kultura, održati razinu cijena pojedinih proizvoda te povećati standard života poljoprivrednika. Međutim, dirižistička i protekcionistička europska poljoprivredna politika dovela je i do iskrivljavanja tržišnih zakona i svjetske nekonkuretnosti europskih poljoprivrednih proizvoda. Cilj aktualnih reforma na tom području jest preorijentacija modela zaštićenoga poljoprivrednog tržišta Europske unije u model svjetski konkurentnoga poljoprivrednog tržišta.“ napisala je Zlata Đurđević u svom eseju.
Dodamo li ovome malo klijentelizma, korupcije,selektivnosti ect imamo primijenjenu europsku poljoprivrednu politiku na poljoprivrednom tlu Hrvatske!!!
Do konkurentnog poljoprivrednog tržišta još je daleki put!

miami 19.8.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Iza tvrtke koja je dobila maksimum najvjerojatnije stoji:
- stvarni vlasnik , koji nema uvjete za kredit u banci …………..pa radi putem posrednika…
- ili je stvarni vlasnik već dobio sredstva , pa je iznos koji bi mu pripao premali za očekivanu investiciju….stoga je našao NOVAJLIJU ….koji je pokupio vrhnje…

…prodajte dionice…-kupite nekretnine!

shumar 28.9.2007.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
50%

Taj Jakovina je štetočina kakve je rijetko naći… Da je u HDZu vjerojatno bi se mjesecima pisalo o njemu. Ovako, skoro pa ništa, toliko o medijima u Hrvatskoj…

Kupujmo hrvatsko!

Funky 12.4.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

i sada je opet sve po zakonu i nena razloga za istragu dorh-a?
ma mi nismo niti hrvatistan. i oni imaju vise sustava i pravde.
mi smo nula!

Zadnja izmjena: Funky (3.8.2017. 17:40)