Trebate novu perilicu, sušilicu ili hladnjak? Ministarstvo časti!

Naslovnica Forum Komentari članaka Trebate novu perilicu, sušilicu ili hladnjak? Ministarstvo časti!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

s jedne strane imamo rekordan deficit proračuna, a s druge strane se u predizborne populističke svrhe nemilice razbacuje NAŠ državni novac za kupnju UVOZNE robe i pomažu se TUĐA gospodarstva!!!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Belupo, pises bedastoce. Ubuduce se prvo informiraj na koji nacin se sufinancira energetska obnova kuce i iz kojih izvora, a tek onda komentiraj…

Insp.Nagib ti pišeš bedastoće. S tko uplaćuje u te fondove u vidu članarine i onda dobijemo samo dio van. i to u vidu gluposti i na način da podupiremo strana gospodarstva.

kaj se onog subvencioniranja fasada tiče. natječaj je totalna glupost i pljačka. 30 000 kn subvencije. svašta. pa nije fasada 10-15cm stiropora kako Hrvati misle da je to fasada…

Zašto ministarstvo zaštite okoliša ne daje poticaje isključivo za hrvatske proizvođače.

Ako ne znaju što će s novcima (neka daju povoljno hrvatskim tvrtkama koje uplaćuju u Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost) ili nam smanje namete za 50%.

Ovi novci za automobile i stranu bijelu tehniku mi izgledaju kao da se kažnjava domaća industrija (ono što je preostalo) a potiče strana industrija.

Hm, opet će pare pokupit oni koji su blize ministarstvu,,

što država ne da svima vaučer ili se ne odrekne recimo poreza ili ga smanji na te uređaje pa da svi profitiraju tko zeli obnoviti te uređaje koje im više troše

Kakve on veze ima sa fasadama, nikakve osim što se mali naslikava okolo a ništa po tome pitanju on nije učinio – smiješno!

Uhljebe na ulicu!!!!!

New Report

Close