Forum

Naslovnica Forum Obavijesti Tomislav Petrov na poslovni.hr-u
Pretraživanje
Dionička društva
PD_Web 6.12.2005.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Drago nam je najaviti do je ekipa poslovni.hr-a od sutra jača za još jednog člana. Radi se većini korisnika vjerojatno već poznatom imenu - Tomislavu Petrovu. Nadam se da će korisnici pozdraviti mogućnost da od sutra na portalu čitaju i komentiraju zanimljive Tomislavove komentare i analize.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

bogat 17.7.2008.
-

T.P. poludi!
Razotkri ko koga i s koje strane mrda INU.
Samo nemoj ko onomad Business.hr za Todu i Migros lupetat da je 99,99% kupljen taj turski bazar kad ono ode "domaćinima ba" pa kad je sve gotovo sjete se izvjestit ko se krije među konkurencijom i kakvi su domaćinski običaji.
Nego reci čime konkurencija raspolaže, koji su njezini igrači i njihova moć, koja je njihova pozadina i interes jer naše igrače puno više, nego manje, znamo.
Nemoj površno lupetat ko što ti ex firma znade.

bogat čovjek nema briga, samo zadovoljstva

BAKICAAA 22.8.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

…e,moj bogat…kako si pitanja postavio takav bi ti trebao biti i odgovor…možeš to još jednom preoblikovati i upotrijebiti rječcu molim…možda ti i odgovori na private i oda državnu tajnu…

bogat 17.7.2008.
-

Prosim fino Bakeicaaee.
Naklon i rukoljub.

Ali stvarno dajte neka se zagrebe debelo ispod površine i vežu stvari koje imaju smisla i kad se kušaju keksi. Dosta je celofana a u boljem slučaju kutija. Nemojte samo da svi prenositi jednu te istu vijest uljepšanu sa par parola da zvuči saftnije.
Dakle INA-MOL-OMV i sve moguće permutacije. Nalazišta nafte u Siriji, vlasništva izvora pitke vode koje je bušila INA za vrijeme SRH, plinovodi koji uredno zaobilaze HR Nabucco, Južni tok, a idu preko Slovenije iz Austrije i Mađarske, LNG terminal i vlasničko sudjelovanje u konzorciju Adria LNG, tržište bivše Juge, Rusi dolaze Ameri ne daju, družba Adria, preuzimanje, zamjena… Bar je to sad aktualno, vruće!
Toliko toga, tolike mogućnosti za promišljanje i kombiniranje BUDUĆNOSTI, a mi uvijek dobivamo navijačke tekstove u kojima se u pravilu opravdava ili pljuje PROŠLOST. Nemoj te se sramit prognozirat i pretpostavljat budućnost uzevši u obzir činjenice. Pokažite nam i ono kaj ne znamo.
Zato još jednom T.P. i Poslovni poludiiii!

bogat čovjek nema briga, samo zadovoljstva

cone 9.1.2010.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

ulazak dalekovoda u sluzbeno trziste zse-a. vasa ocekivanja po pitanju cijene dionice u 2010?

rope 6.11.2006.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

cone


ulazak dalekovoda u sluzbeno trziste zse-a. vasa ocekivanja po pitanju cijene dionice u 2010?

cone! si ti siguran da je gospon petrov još uvijek tu???? mislim da ga je život odnio na drugu stranu. may the force be with you tp

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!