Todorić: “Ma za što da ja idem u zatvor?! Ovo je sramota! Ništa nemam, ni ja ni djeca!”

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić: “Ma za što da ja idem u zatvor?! Ovo je sramota! Ništa nemam, ni ja ni djeca!”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

hahaha,nema nista.Vic godine according by Totorich

mogao je biti poštovan, a završio kao prokleto mučko đubre. niti djecu nije naučio radnim navikama, ugrađuju balone umjesto želuca, ganjaju srpske sponzoruše i domaće manekenke sa velikom kilometražom. rđavi ljudi i štetočine. nažalost svih nas čiji su novac od mirovina trošili i danas troše u Londonu. neka ti se zatre sjeme razbojniče i prevarantu Ivice, neka prijeđe u Srbiju i živio što duže da to doživiš.

a da otvorimo neki žiro račun i neku svehrvatsku akciju da napravimo pa da mu se malo uplati, jadnom, da ne bude bogek siroti u londri, čujem nešto se govori da mora u stanu od šezdesetak kvadrata stanovat, pa to je grozno, svaki rvat ima veći stan od njega, povero …. stešo mi ga je ža …

Gosp. Todoriću, spasite što možete..neka Vam djeca pomognu, jer ode sve u ruke vjerovnika..
ne, Vašom voljom…pokopala su Vas jamstva, koja su realno, bila bez veze- ali, ih je HDZ iskoristio
kako bi podebljao Vaše nezakonitosti.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Todoriću -IPO je bila tvoja lažna priča na koju su godinama nasjedali mali dioničari i …ostali bez ičega. Da si zaista pametan, pošten i sposoban kao što se hvališ – učinio bi taj IPO. Ali ne, nisi naučio pošteno proDAVATI i to te je bacilo tamo gdje ti je mjesto.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

” Imam 25% objekta u kojem stanujemo” – znači li to da je s nasljednicom iz obitelji Kulmer riješio pitanje
gradnje na tuđem zemljištu !!

Cinjjenica je da je Agrokor bio privatan barem na papiru, nitko nikoga nije puskom tjerao na nista, a pod tim mislim i na banke i dobavljace.

Sram me sto sam Rvat kad vidim sto ovi uhljebi rade nasim poduzetnicima i to covjeku koji je stvorio Hrvatsku.Stvoritelju bez kojeg ne bi bilo ni nas ni Hrvatske barem ne ovakve male Svicarske kakva je danas. Covjeku ciji se primjeri poduzetnistva uce na fakultetima ekonomije diljem svijeta. Neka se ovi uhljebi zapitaju 1. od kuda dolazi novostvorena vrijednost!? 2. distinkcija poduzetnika od superpoduzetnika(gospodina Ivice pl. Todorica)!?, 3. od kuda uhljebi dobivaju plaću? I td. Da nije bilo ovog dobrog covika pola Rvacke ne bi primilo ni jednu placu. Gospodine Ivica izdrzite i uzdajte se u neovisno pravosudje Ujedinjenog kraljevstva na koje ovi uhljebi nemaju uticaja. Setajte obalama Temze i hranite golubove.

Ova nakaza govori da nema novca biti on niti djeca.
Produkt neuspjesne tvorevine zvane Rvacka.
Fuj.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Romel, 16.04.2018. u 08:35
Ma za što da ja idem u zatvor?! Ovo je sramota! Ništa nemam, ni ja ni djeca!

Dioničari Agrokorovih tvrtki će Vam biti zahvalni na ovim rječima.
I menađeri mirovinskih fondovi isto .
Dioničari će lakše objasniti svojim obiteljima a fond menađeri članovima svojih mirovinskih da niti oni niti njihova djeca (od Agrokora) nemaju više ništa.

ne dajte se gospon Ivica
ako i budete jednom u zatvoru
tražite mjesto upravitelja
da nadgledate sve one
koji su s vama surađivali

Lako je za njega, ali sto cete reci za vlast i zakon koji su sve to vrijeme omogucivali njemu i slicnima da steti nasem drustvu.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… ovo je vrh dekadencije. Pogledajte intervju i vidjet ćete da je ovo jedan stari, jadni, neuki cvjećar bez imalo morala koji je uz pomoć pojedinaca naguzio napaćen narod.
Tužno koliko i smješno

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Toda je potpuno u pravu, on je proizvod sredine i pokazatelj kako to ovaj sistem funkcionira. No najveci problem je sto u HRV ima x Todorica a sudstvo je najkorupmiranije na svjetu. Vecina vas ovjde je pogubila novce na Todexu i najradije bi da vratite novac a za ostalo vas boli briga. Svi ste mali Tode kad vam sistem odgovara, kada ne onda vam je netko drugi kriv.

New Report

Close