Todorić bacio oko na Korčulu i Orebić, Valamar na Medenu

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić bacio oko na Korčulu i Orebić, Valamar na Medenu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Cilja za kunu?

Opskrba hotela hranom i pićem širom Jadrana vjerojatno mu je sljedeći cilj. U kafićima i restoranima je ionako već odavno vodeći distributer pića.

Sa bi trebalo kao navaliti na te dionice…..jel da, stara priča….Ušli smo u EU al izleda da stare prevarantske navike ostaju.[emo_palacd]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ovaj samo kupuje a ima kredita više nego Grčka, plaća radnike na razini robova, i onda se hvali kao da je neki Bog u što ga i sami mediji pretvaraju.
Umjesto da ga država kazni za razne stvari svi šute i dobivaju lovu sa strane. I onda se čude zašto Merkelica govori da smo daleko od rješenja korupcije.

U tijeku je proces prilagođavanja konzuma za odgojiteljski posao. Prije odlaska na posao moći ćete djecu ostaviti u najbližem Konzumu i tamo će se prodavačice – tete brinuti za vašu djecu. Djeca će biti zbrinuta i nahranjena standard prizvodima vrhunske kakvoće. U projekt se uključuje i MZOS koje će prodavačicama – tetama podijeliti odgojiteljske certifikate, a financirati će 90% od komercijalne cijene konzum- vrtića koja iznosi 4.000 kn. Ostalih 10% cijene moći ćete podmiriti gotovinom ili na način da svaki mjesec u Vašem omiljenom dućanu potrošite 8.000,00 kn ali plaćate isključivo gotovinom i da podmirite računa ze režije u iznosu od 2.000,00 kn. Tetama prodavačicama plaća će se smanjiti za 20% jer će i mališani slagati robu na police i sada će im plaća iznositi 1.800 kn. Korist je višestruka, sa gradova i države skinuti će se teret plaća za odgojitelje i ino osoblje te troškova održavanja vrtića a agrokor d.o.o., društvo za reketarenje će moći pokrenuti novi investicijski ciklus u Srbiji

Crna gujice…a šta sam se nasmijao!!! hahaahahaha!!! ….priča ti je za sajents fikšn..hohohoho

Noooo, crna gujo, to još nije sve…..gratis će biti 20% popusta na kinesku djećicu koja će se prijaviti u agrokorov vrtić i 50% na bosansku i srpsku djećicu…oni će, naime moći pojesti po jedan KING sladoled od Leda…to će biti gratis…

Dok djeca iz Slovenije (uvjet je da ima i mama i tata rade u Mercatoru!!), imaju popust od čaaaak 70% i jednom mjesečno uz KING sladoled i rođendanska Ledova torta…s okusom višanja i notom prizvuka okusa sirove nafte koja se zadržava u Mercedesovim Ledovim Ategovim hladnjaćicama….


Ovaj samo kupuje a ima kredita više nego Grčka, plaća radnike na razini robova, i onda se hvali kao da je neki Bog u što ga i sami mediji pretvaraju.
Umjesto da ga država kazni za razne stvari svi šute i dobivaju lovu sa strane. I onda se čude zašto Merkelica govori da smo daleko od rješenja korupcije.

Todi se samo piše što kupuje, volio bih da se istodno napiše koliko njegove tvrtke iz Agrokor holdinga imaju godišnju dobit (ne prihode nego dobit) i koliko je zadužen (ne u HRV nego ukupno). Čudno kako se nitko s tim ne bavi, samo neke prazne priče o hrvatskoj proizvodnji, tvrtki itd.

New Report

Close