Tedeschi otkrio tajnu svog uspjeha, te na koji način u Hrvatskoj funkcioniramo kao grupa TNT

Naslovnica Forum Komentari članaka Tedeschi otkrio tajnu svog uspjeha, te na koji način u Hrvatskoj funkcioniramo kao grupa TNT

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kada bi tomu bilo tako i ako bi tomu bilo tako- od mene naklon do poda!!! Međutim, i u tome se ne razlikuje od Agrokora, Valamara i njima sličnima, tajna uspjeha su AKVIZICIJE!!!!
Upravo akvizicije, koje su izuzetno malo, gotovo nikako, znanstveno istražene, onako kako je recimo stečajeve istražio Domagoj Sajter!!!
Mislim onako paušalno, da bi se otkrilo postojanje akvizicijske mafije!!!???

“Naš poduzetnički koncept ne pšodnosi da netko neovisan ulazi u knjige”
Što bi neovisni stručnjaci, da su ušli u knjige, mogli reči o činjenici da je Atlantic za kupnju pojedinih “prava na obavljanje ljeekarničke djelatnosti” koja ne predstavljaju kako licencu tako niti koncesijsko pravo plaćao iznose i do deset milijuna kuna.

………ideje naše , pare vaše …..čovjek je priznao , svaka čast

Tajna tvog ili uspjeha ćaće Svetozara je da je crveni buržuj kao uostalom i Todorić no koji je uključen u malverzacije čak i prije raspada Juge. No dobro, za razliku od bahatog Todorića nisi uništio tvrtku a skoro i državu pretjeranom gramzivošću.

Kupujmo hrvatsko!

zna on dobro da se tajne tajne o sebi ne otkrivaju, obično ako ih ikada otkriju, to učini netko drugi, a onda sve postaje drugačije

New Report

Close