Tedeschi: Ni sa kime nismo razgovarali o privatizaciji Podravke, riječ je o medijskom spinu

Naslovnica Forum Komentari članaka Tedeschi: Ni sa kime nismo razgovarali o privatizaciji Podravke, riječ je o medijskom spinu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sa obje strane je to nezdrava okolina, nema nevinih

nedobog na ovom portalu napisat nešto protiv Todorića ili Tedekija odmah brišu kao da smo u Sjevernoj Koreji.

Dobro došli g. Tadeschi , u klub HOMO SACERA!!!! U klubu HOMO SACERA nalaze se poduzetnici koji ne samo da su doživjeli i proživljavaju hajterski stav prema poduzetnicima, ne samo da su doživjeli i proživljavali „mobing porezne uprave“, nego su to oni poduzetnici koje je FINA, stečajni upravitelji, stečajni suci, cijela politička, kao i sudbena oligarhija dovela do statusa HOMO SACERA!
Tanatopolitka koja se vodi nad poduzetnicima, najgori je oblik neofašizma, neoboljševizma i neoromantične nacionalne mitologije!
Zato predlažem da mi poduzetnici sastavimo Spisak tražitelja poduzetničkog azila!!!!!! Poduzetničkim azilom pokazali bi koliko nas misli napustiti Hrvatsku i pokazati građanima Hrvatske kako će njihova budućnost izgledati u rukama menangmenta državnih tvrtki, političko-sudbene oligarhije te njihov izgledni političko- socijalni gospodarski status!!!!

@Tornos ne pretjeruj. Ne znam zašto se strane kompanije ne bune toliko, već rade i šute. Treba malo više truda i organizacije pa će biti bolje. Ima na drugom članku gdje naši trgovci plaćaju nakon 75-80 dana a strani 20-30. Kada se primimo boljih poslovnih praksi tada će biti bolje. Meni je hrpa ovih ‘poduzetnika’ koje vi kao branite ostala dužna, znači nije crno bijelo.

New Report

Close