Talijani raskinuli ugovor o otkupu puževa s tvrtkom Helicikultura (objavljeno 04.03.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Talijani raskinuli ugovor o otkupu puževa s tvrtkom Helicikultura (objavljeno 04.03.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Moželi netko pojasniti što se dogodilo sa tvrtkom Helikultura iz Matulja i zašto je nova tvrtka iz Zadra preuzela dozvolu za uzgoj i otkup od Talijana??? I sam sam pomišljao na takav business pa me zanima hvala.

Vidita vi gdje je caka.
Kupite matično stado za 5000 eura i to samo od onoga tko distribuira puževe,a od vas kao proizvođača otkupljuje pod bagatelu.
To je isto kao što je bilo sa uzgojem činčila.
Svi propali.
Ovaj članak je živa navlakuša.[angry]

>> Ovaj članak je živa navlakuša

Pa i piše da su ljudi navučeni…

Postovani citatelji ovoga clanka,
ponukana Vasim komentarima smatrala sam svojom obvezom da se javim. Clanak naime nije navlakusa, kao sto ste komentirali, a to cete najbolje saznati tao da me direktno kontaktirate i samnom porazgovarate. Moje poslovanje je transparentno, kao sto su i cijene maticnog stada, Helitex mreze i sjemena, koje ne odredujem ja vec Internacionalno trziste, pocevsi od Italije. u svakom poslu postoji zastupnik za odredeni proizvod, pa sam igrom slucaja u ovom poslu to ja. Izvjesna gda iz matulja do sada je mnoge ljude ”nasukala”, ali to je njena stvar i njena osobna prica. Ja samo mogu garantirati za sebe i svoje postupke. I ja sam, kao i mnogi, trazila svoj zivotni poziv, te sva svoja materjalna dobra ulozila u ovaj posao. Samim tim, a i Internacionalnim ugovorom, kojaga cu rado pokazati, garantiram korektno poslovanje na opce zadovljstvo.
Prilicno sam svijesna da me ne poznajete i da smo svi u zivotu bili prevareni, ali ima i ona manjina postenih ljudi, koji isto tako pokusavaju poslovati, ali i dati drugima takvu priliku.
Na sve nejasnoce rado cu odgovoriti na 0981329380 ili na hana.medin@yahoo.com

S postovanjem,
Hana Medin

fer odgovor.

laik koji razmišlja o uzgoju puževa.

nije mi jasno kakvo je to sjeme za biljke za prehranu puzeva kada za 5000 m2 u god. dana je potrebno 1500 eura. profesionalno proizvodim povrce i ta cijena je oooopasno prenapuhana za biljke koje bi sluzile za ishranu puzeva.
dakle ovo smrdi na to da jedini koji ovdje zarađuju su oni koji prodaju opremu

dakle kakav clanak i kakav komentar gđice. medin. zamima me kakvo je to sjeme za 1500 eura za ishranu puzeva. kaj puzevi jedu samo hibridne biljke. proizvodim povrce i ova cijena za sjeme je debelo prenapuhana ocigledno je da u ovom poslu zaraduju samo prodavaci opreme (citaj magle)

ovako meni nisu dvije stvari jasne kad se dobije prva berba na ove kapacitete i 5t puzeva nakon godinu ili dvije sto nije i amo definirano u textu jer pise ” …godina,dvije….”

a ako je otkup zagarantiran kako se tvrdi kupnjom opreme i biljaka te pravilnim uzgojem da li se onda moze nabaviti oprema uz pocek placanja do prve berbe ili npr. ( da s trecina plati sad , a ostatak kod otkupa koji je zagarantiran ( ili tako nekako


ovako meni nisu dvije stvari jasne kad se dobije prva berba na ove kapacitete i 5t puzeva nakon godinu ili dvije sto nije i amo definirano u textu jer pise " …godina,dvije…."

ojte spavati dragi kolega
novi ste na forumu pa od uzbudjenja nemrete spavati……pa bute umorni radili minuse na burzi pa nebute kao ja sad mogli spavati
ojte spavati……………….
vidimo se u 10 ujutro na otvorenju
pofuk


nije mi jasno kakvo je to sjeme za biljke za prehranu puzeva kada za 5000 m2 u god. dana je potrebno 1500 eura. profesionalno proizvodim povrce i ta cijena je oooopasno prenapuhana za biljke koje bi sluzile za ishranu puzeva.
dakle ovo smrdi na to da jedini koji ovdje zarađuju su oni koji prodaju opremu


POŠTOVANA, VIDIM DA UZGAJATE BILJKE, I VIDIM DA STE UPUĆENI U TO ŠTO PUŽEVI JEDU? E PA RECITE MI DALI POSJEDUJETE MOŽDA SJEME SUNCOKRETA, I TO 13 KG?? I TO AKOOO MOŽE MOŽDA ISPOD CIJENE 1000 EURA KOJE NUDE OSTALE SJEMENARNE.. I MOŽDA JOŠ BLITVE ISTO ONO AKO MOŽE ISPOD RUKE?
Ajte ne mudrujte kada nemate pojma!
lijep pozdrav

Pustite ženu nek radi,čuo sam za prevare i odusto od puževa,ako gledamo tako tu su i nojevi,a mi koji imamo dionice bolje smo prošli…………

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Prevara je ak otkupljujete paževe samo od onih koji su od Vas kupili leglo.

Da nebi bila navlakuša, molim ljepo kreditiranje matičnog legla . Uz moj ulog mreže, terena i sjemena, ulazimo cca 50%50, dobit NAM se vraća prvom prodajom, pa onda svatko za sebe .

To bih ja nazvao trensparentom podjelom rizika.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close