Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Sviđalo se to nama ili ne, Tedeschi poentira jasno i bez zadrške
Pretraživanje
Dionička društva
Kakvi god pogledi i razmišljanja bili nakon riječi jednog od naših najuglednijih poduzetnika mora se priznati kako je u cijeloj priči jedna činjenica neupitna. A to je da bi sve što je izrekao trebali češće i više čuti iz usta onih koji odlučuju o politici, a manje od poduzetnika.
zorzi 6.4.2013.
Dugotrajni korisnik
14%

Emil je sposoban i uspješan gospodarstvenik. Počeo docirat neku svoju idelogiju, ali bi se trebao uhvati knjige, ako nađe vremena. Uzroci o čem govori su povijesni - 800 god. smo živjeli u dvije najuspješnije državne zajednice: Austrijom i Ugarskom te s Mlečanima, otvorene svijetu. Došla je zatvorena Juga s vanjskim neprijateljima te se i stranac tako gledao. Stvari se lagano mijenjaju s modernom Hrvatskom, tako da su ovo najobičnije budalaštine.

VasIsusK 31.5.2012.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Ne znam u kojem kontekstu sad Tedeschi komentira aerodrom odnosno Zracnu Luku FT. Stalno putujem I taj aerodrom je jedan najboljih u EU (prema usporedbi objekta te velicine, ipak je Zagreb mali grad u EU). Dizajn, arhitektura, odlicno. Samo bas ne odrzavaju dobro, wc cesto prljavi, prljavi podovi, ali to je stvar upravljanja a ne arhitekture I gradnje.

Jedna stvar prema kojoj taj aerodrom ipak nije top je tipicni primjer teskoca na relaciji suradnje investitor-javna uprava: prometna povezanost s Zagrebom. Aerodrom je izgradjen a nema tramvajske linije za Zagreb autobusna postaja, Zagreb glavni kolodvor itd. Ja ne kuzim kako je taj propust napravljen. Svaki ozbiljan aerodrom ima takvu povezanost, Pariz, New York, Kuala Lumpur, Dublin. Kod nas ljudi kad slete su osudjeni na mafia taksi iz Velike Gorice. Ne razumijem zasto se na to nije mislilo.

apatero 27.4.2011.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Interesantan naslov ,možda bi bilo uviđajnije proučiti povjest “usojeha uglednog” biznismena tedschia ,kako bi sagledali sav njegov “ugled”

sokolić 12.12.2007.
Dobar prosjek ocjena
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
80%

Malo vitra prijateljuMilanoviću. Ipak je on regionalni igrač a tu je poželjno za biznis kenjati protiv Hrvatske. Za docirati nekome treba biti apotekarski čist, a zna se na koji način su došli do prvih milijuna.https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/90757/kune-za-obranu-tedeschi-vrati-sinju-milijune-ili-daj-dionice-podravke [slobodnadalmacija.hr]

You never count your money when you're sittin' at the table

ValueWalk 21.8.2014.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
71%

Iz dana u dan sve veći licemjer i lažni moralist. Ako već pametuje oko Todorića i Agrokora trebao bi ga novinar podsjetiti što je sve Atlantic radio kada je roll up bio aktualan. Dno dna

“Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed.” Nietzsche

zvonkac 26.11.2009.
Dugotrajni korisnik
75%

Interesantni komentari, kada se govori o problemima odmah je to u prilog Milanoviću. Po ovim komentatorima izgleda da je u Hrvatskoj sve dobro ili su to igrači kojima ovo sve odgovara.

gost 15.2.2018.
Korisnik s iskustvom
85%

Tadeski nije u pravu jer kad priča o crncima Srbima i ostalim događanjima priča kao da je to kod nas svakodnevnica ,a NIJE !! Kad kaže o političarima a on je neke i financirao opet to kao nije njegovo to smo mi sami birali a upravo on se obogatio na takvim političarima koji ga nisu pitali za porijeklo imovine ,jer kao rat je a on u tom ratu Opet ne sudjeluje. Danas bi on nama trljao nos samo zato jer ima novaca neka se pogleda u ogledalo i ne skriva iza mladih tigrova ( gsp Rimac)

RedHat 1.8.2019.
Korisnik s iskustvom
Slab prosjek ocjena
Veliki krug prijatelja
75%

Da čovjek ispali od muke kad ovo čuje. Uzeo je sebi pravo da moralizira kao kardinal a jedan je od sukreatora stanja u društvu. Da takvi kao on 90-tih nisu grabili sve što stignu, kao oni novčanice u Branimirovoj neki dan, stanje možda takvo ne bi bilo. Uostalom, koliko je potrošio za proslavu 50og rođendana a koliko odvaja solidarno za one kojima treba?

Zadnja izmjena: RedHat (16.9.2019. 9:43)

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

nikola1975 26.7.2007.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Kad se već osvrnuo na pojave u društvu mogao se osvrnuti i na osnivanje tvrtki novcem SDB-a i sl.

ylodi 11.5.2006.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

VasIsusK


Aerodrom je izgradjen a nema tramvajske linije

I ne treba tramvaj već brza željeznica. Ne znam tko bi se želio truckati u tramvaju 9km/h do aerodroma.

Zašto je tramvaj loše rješenje [velikagorica.com]

Zadnja izmjena: ylodi (16.9.2019. 10:15)
shumar 28.9.2007.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
80%

Jel to onaj sin udbaša koji je kao i Mesić pronevjerio novac za obranu i koji kaže da crnce mlatimo po cesti u Hrvatskoj?

Kupujmo hrvatsko!

lantana 12.7.2006.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Kasno je progovorio. I to samo da Prijatelja podrži,makar i tako zakašnjelim govorom o stvarima koje već i vrapci na krovu znaju. Neka priča malo i o tome kako se godinama raslojavala “Pliva” s namjerom da najjača farmaceutska tvrtka postane slaba i podijeljena. Upravo je i on jedan od onih koji je profitirao masno od jeftine kupnje “ Cedevite”.

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Tako je i Kradan Vidoševič svojevremeno (pametno) docirao! Kaj se nije javljao dok mu je frendić unazađivao i štetočio državu!? Ili je njemu tada bilo dobro…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

lajtung 26.2.2012.
Dugotrajni korisnik
100%

Čovjek na toj poziciji si ne bi smio dopustiti ovakve javne ispade. Ovaj govor me jako neugodno iznenadio, vrlo je niska razina razmišljanja. Ako se pokušava utjecati na niže slojeve društva, to ukazuje na želju za kandidaturom.
Također i ovaj novinar koji to objavljuje s ovakvim pompnim naslovom. Treba vas sve “revidirati”. 80% vas je niškoristi.

franckaska 3.9.2019.
Novi korisnik
Veliki krug prijatelja
Slab prosjek ocjena
100%

najte emiliyu zameriti, pa on je pak sad deda i malo ga to pere

Nex970 6.7.2018.
Korisnik s iskustvom
-

Pa mislilo se. Na mafia taxi.