Sutra će biti raspisan natječaj na koji bi svi poduzetnici trebali obratiti pozornost

Naslovnica Forum Komentari članaka Sutra će biti raspisan natječaj na koji bi svi poduzetnici trebali obratiti pozornost

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koliko pompe i koliko ekipe da se podijeli 100 000 kuna. Drago mi je da je Anamarija Asanović, popravit će prosjek.

Pa 100 000 kn nije puno za poklonit nekom, a s druge strane dobivaju masu novih ideja koje i sami mogu iskoristiti (ukrasti 🙂 )

iz Blanka kažu da je njima primarno da projekt bude- društveno koristan

Moj favorit je Miha Ljubas i njegovi projekti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Raspisuju natjecaj, traze odredene stvari, a neznaju jos sto nude! Tipicno balkanski. Nude nefinancijsku pomoc, mentorstvo i besplatan prostor.. dno dna, ali od Prpica i ekipe nije se moglo puno vise ni ocekivati. U clanku jos fali da novinarka opise koje boje leca je Hrvoje danas odabrao.

Nema sreće u ovoj državi dok glavnu riječ po medijima vode ljudi koji se proglašavaju uspješnim poduzetnicima time što su zaradili lovu preprodajom dalekoistočne elektronike (Prpić) ili predstavljaju nekakve nekretninske međunarodne lance (Likan). Gospodo budite uspješni poduzetnici tako da proizvedete neku dodanu vrijednost u Hrvatskoj, nije niti čudo zašto je cijela država s takvom promašenom politikom otišla u smokve i zašto je sad stanje takvo kakvo jest.
Inače vidim da ovdje ima i nekolicina stvarno uspješnih manjih firmi i ljudi, ali ne dajte da vam ovi vode glavnu riječ.

Počeci poduzetništva Vedrane Likan – Vaš link …

New Report

Close