Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Šuker: Zajam Svjetske banke je priznanje Vladi
Pretraživanje
Dionička društva
Zajam je prihod proračuna, sigurno će poslužiti i za financiranje obveza koje stižu na naplatu, a u prvim mjesecima dospijevaju dvije velike tranše, istaknuo je Šuker
tip top 7.4.2006.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

e, tugo naša!!!!!
to ti dođe kao uspješan gospodarstvenik koji nije zaradio niti lipice i dođe u banku prosit lovicu !!!!!!!
a što bankari misle ALI NE KAŽU??????
vidi nesposobne budaletine ništa ne zna ( niti raditi niti zaraditi ), oderi ga!! daj mu kredit a poslje ćemo ga g*zit kako hoćemo!!!!

MITCH 3.1.2009.
-

Ukoliko je Zajam svjetske banke priznanje vladi i velikom i sposobnom ekonomisti Šukeru što bi tek onda bilo da je debeli Šuki sa svojim tajkunčićima napravio za svoga mandata neku tvorničicu koja bi barem zapošljavala pedesetak ljudi?Kada sve vidim žao mi je da pored svog posla ja nisam na mjestu Šukera jer posuditi novce može i baba Soka iz Knina.
Totalno ludilo u ovoj zemlji!Sada reklamiraju na TV ciklus antifašističkih filmova . Baš me zanima kada će ponovo emitirati Filmske vijesti gdje će nam Tito sa Kardeljem i Bakarićem objašnjavati samoupravni socijalizam ,a mislim da bi bilo red da se ponovo aktivira Štafeta koju bi mogao ove godine u ime svoga vođe primiti agnostik Josipović. Problem sa titovkama će nam riješiti Kinezi po 5kn po komadu. Garantiram.

peacemaker 16.9.2008.
Dugotrajni korisnik
-

To što su dugovi jedini izbor za države, ne znači i da su jedina opcija za ljude.
Jedna od njih je i alternativni ekonomski model: U Sebe Vjerujemo, Amen! [cromalternativemoney.org]