Stvorena balkanska burza, mamac za velike ulagače

Naslovnica Forum Komentari članaka Stvorena balkanska burza, mamac za velike ulagače

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve što povećava likvidnost i broj ulagatelja te povezuje segmentirane burze je dobro došlo.
Čestitam ZSE da je u ovaj projekt ušla kao pokretač procesa!
Bravo ZSE!

La vita e bella!

Konačno se nešto pokreće u cilju povećanja likvidnosti

neće uvijek biti ovako.

Bit će smeća od dionica ko salate. A tek kad otvorim izvješća firmi pa krenem “čitat ćirilično”… Al što je je, možda nekom Bugaru trampim Viadukt ili Adris uz sitnu proviziju…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

jel ovo znači da ćemo moći iz topline doma kupovati dionice po susjedstvu (bez posrednika – gulikoža) ili otvaranja računa po susjedstvu ?

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

. Podsjeća da ne treba zanemariti ni rizik valute u kojoj su denominirane dionice, a koja je investitorima puno bitniji faktor pri odlučivanju, nego što je to lakoća ulaganja putem jedinstvene regionalne platforme.

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Problem zagrebacke burze je njeno vodstvo.imali smo 300 likvidnih dionica dok ONI nisu uveli poseban rezim .automatski su unistili likvidnost .pod hitno ih treba maknuti i dovesti ljude koji su u zivotu trgovali sa dionicama. A sad da bi zamaskirali svoje neznanje i nerad stvaraju neki see link. Da su ikad napravili i jednu transakciju na zse a i na bse i mse onda bi znali da je osnovni problem namira.od 2007 mozete iz zagreba kupiti dionice na svim regionalnim burzama ali imate problem namire.sve ide na skupni skrbnicki racun brokera. A to je rizicno i nitko ozbiljan to ne zeli.bolje bi im bilo da rijese situaciju na zse a ne da se bave “regionom”.to vise nije u modi.

ja jedino što nešto znam o slovenskim dionicama, a i to je nedovoljno za uložiti novac. posebno ako usporedimo indekse navedeni zemalja. svi smo u istom paketu pa kad jedni padaju onda padaju svi. i obratno. tako da se tu teško nešto može zaraditi računajući na npr. to što je u sloveniji recesija prije završila, bolje uvjete poslovanja i ostale prednosti koje ima dežela. tamo tako i tako naši mirovinci žare i pale pa se sve svede na isto. a da ne pominjem valutne rizike kod ostalih članica.

who dares, wins

Idealna prilika da kupujemo nova smeća

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

ima jedan gospodin, koji je ulagao u Makedoniji, mislim da je ipak promijenio frizerski salon

New Report

Close