‘Stvari oko Agrokora krenule u boljem smjeru’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Stvari oko Agrokora krenule u boljem smjeru’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Miguel de Cervantes Saavedra je mala baba za Marića. Svojim djelom i likom utjelovio je istovremeno i Don Quijotea i Sancho Panza! Ono što vlast ne može postići svojim zakonima Marić postiže svojim izjavama! Nakon njegovih izjava ne osjećate više ljutnju nego gadost! Gadost je stanje nirvane!

Mislim da nema smisla ozbiljno shvacati izjave ovih lopina. Pametniji potez bi da šuti jer svi dobro znamo da je agrokor nelikvidan i postmortem.

Ne treba napuhavati stvari. Problem sa Agrokorom će se riješiti brzo.Dobro je da je Hrvatska članica EU. Rusi su htejeli ući u upravljačku strukturu. Ha, ha, ha pući ću od smijeha.

A tko njega više uopće doživljava ozbiljno?

Pa nije imao pojma što se događa u Agrokoru, jer izrađivanje financijskog izvještaja nije bio njegov posao.

Kako nije zadužen za oporavak Agrokoru, ne može znati što se događa u agrokoru.

A kamoli kako stoje stvari.

Veleumna ocjena, da bi je shvatio moraš se zaista kao običan smrtnik duboko zamisliti.
No, ako tako kaže ministar financija moraš vjerovati. Ipak ministar odgovara na pitanja samo kada je u nešto siguran, ne daje izjave i ocjene samo tako.

Ekipa financijaša operira na način dr. Pavlovića te će takvi biti i rezultati! A politički dobivena slava postati teret…. Sve je lako kad bezveznjaci iz vlade kumuju…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Kako da nisu,ministre,evo baš čitam u N. Listu da su Konzum trgovinama na području Liburnije isključili vodu,zbog 130.000 kn duga…


Kako da nisu,ministre,evo baš čitam u N. Listu da su Konzum trgovinama na području Liburnije isključili vodu,zbog 130.000 kn duga…

To je duboko i potpuno bankrotirano to je svima jasno… samo pitanje je tko ce i kako natovariti teret na proracun. A tek tuzbe… bez ogromnig otpisa ni mrd eur ovo ne moze spasiti.

Uprava je odobravala izdavanje obveznica, a ovdje se cini da ima prikrivenog duga ohoho… ocito tu ima i kriminala dubokog. Iz svih stranaka, svi su unutra.

Sve mi se cini da je ovo drzi vodu dok majstori ne odu

New Report

Close