Stečaj ili spas Uljanika i 3. maja – šanse su 50:50

Naslovnica Forum Komentari članaka Stečaj ili spas Uljanika i 3. maja – šanse su 50:50

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Majke ti mile sad su se našli postavljati uvjete…. Pa ovo je stvarno grozno. Ne čine ništa, ama baš ništa godinu dana i sad kad im se predstavi riješenje oni nisu zadovoljni..

Pa sasvim je normalno da Uljanik ne vrijedi NIŠTA dok god ga opterećuju dugovi! Nitko zdrave pameti nebi dao pare bez kolaterala, a oni se postavljaju kao da su nekog vraga “prodali” Uljanik?! MA dali ste ga za badava samo da vas netko spasi političke i ekonomske katastrofe u idućih 5 godina!

Dosta više ovog igrokaza iz VRH-a! Nismo svi ovce da se poigravate s nama!

EU je odavno postavila jasna pravila: spašavanje tvrtki da, ali na način da država daje do 50%, a najmanje 50% strateški partner. ako ne ide tako, onda mora ići stečaj.
zašto bi sad debeljak trebao dobiti posebne uvjete tj. da država plati 100% pa njemu pokloni firmu očišćenu od dugova, a što je protivno uvjetima poziva za strateškog partnera!??

svi mi koji nismo umočeni u ovu gadljivu priču normalno da bismo htjeli da privatnik preuzme firmu i sve obveze , ali 50% je minimum minimuma ! ako taj ne želi dati niti 50%, ona neka firma ide u stečaj pa neka se proda onome tko ponudi najviše, a ne da svi mi platimo dugove, a on dobije besplatno firmu bez dugova!!!!!

čeka se da svi radnici sami odu kao što se očekuje i od Brkića.

Zašto bi se država na nešto što se traži da u cjelosti plati iz proračuna uopće oslanjala na dubinsko snimanje investitora?
Zar u godinu dana nisu mogli sami analizirati koliko bi ih koja varijanta koštala?

Nema riješenja bez hapšenja! A to se nebu dogodiloooooo…..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close