Stan na P/E 10, dakle kvadrat 876 eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Stan na P/E 10, dakle kvadrat 876 eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

joj prestrasno… Birtic je jos jedan dokaz da ne trebas nikakvo financijsko znanje da bi pisao u poslovnom svijetu.

Sramota je za poslovni sto nema nikakvu uredjivacku politiku i u stvari za HR kada nam je znanje o financijama i ekonomiji tako nisko…
samo kao napomena, posto se P/E koristi za vlasnicko ulaganje, treba li gledati stanova kao 100% ulaganje vlsnickog kapitala kada je krediti jos uvijek glavni izvor sredstava. Takodjer, treba procitati neke osnovne stvari o ulaganjim u nekretnine prije ici natrkeljati ovakve idiotarije

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sve OK. Samo bih prokomentirao relaciju da je 1800 DM otprilike cca 900 EUR-a. E dragi Tomica, da si onda, kad si kupovao stan promjenio 100 DM, mogao si plaćati obaveze otprilike cca 10 dana, a to danas, sa otprilike 100 EUR-a baš i ne možeš. Dakle 100 DM onda, u neka dobra vremena, vrijedilo je isto, ako ne i više od 100 EUR-a.

sutra je novi dan.

pa sta je ovom Gospodinu Britvicu danas????
danas ko da su svi ustali na krivu nogu
strasno
pa kakav je ovo tekst i cemu bi trebao sluziti?????
i najvaznije pitanje je svakako: GDJE JE SADA MODERATOR VJEKO DA RADI SVOJ POSAO????????
ili je stvarno istina da Vjeko moderira matodom po barbi i stričevima?????????????????
pofuk

Hrvatski građevinari su napravili generalnu grešku. Zaboravili su da ne trebaju graditi inovativne stanove i stanove bolje od konkurencije, nego stanove po svrsi. To je najbolje riješio Dubai. Imate stan u Dubaiu za 10 000$ imate gdje to nije dovoljno ni za kvadrat. Ali ih ima. Prosječan stan na koji smo navikli je oko 800 eura. Plaća za bračni par koi radi u Mall centru (jedan bolji položaj jedan obični) netto dvije plaće 5000 eura. Vrtić je u zgradi, bazen je u zgradi, sportska dvorana, garaža i sve ostalo je u zgradi. Jugoslavija je imala barake, imala je montažne stanove, imala je vojne stanove, imala je naselja… Svako je znao gdje pripada. Što se danas zna? Mi imamo talijansku keramiku i rosfrei rukohvate?? Za koga?? Po meni je bolje da građevinci NIKADA ne spuste cijene, porpast će i rasprodat će povoljno dionice (kupovali su ih to je sigurno). U ostalom treba praviti gnjezdo gdje je posao, a posla je sve manje, u grad idu još jedino studenti. Pitanje dokle će i oni, jer im roditelji rijetko rade?

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Svaki kvadrat ima svoga kupca, samo nema kupca za svaki kvadrat svaki dan…

Od kako sam sebe uhvatio u laži više nikome ne vjerujem!

Pepic i na što dođeš? Da te pojedu režije, znam ja kako je kad ne prodaš ništa, a čekaju te davanja državi, bez kredita sam, bez najmova i radnika. Nije lako, a oni će karijeru kao Donald Trump, preskupi su da bi propali.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close