Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Splitski poduzetnik: "Ja sam Predsjednici sredio sastanke u Americi"
Pretraživanje
Dionička društva
Konzul (Grgić) mi je dao popis ljudi s kojima se predsjednica želi sresti i poklopilo se da su neki od njih moji prijatelji, ispričao je tada Blackard.
trnovec 4.12.2016.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
-

Ne, to sam bio ja! Donald!

Pero7 4.2.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
50%


" TRUMP OBRISAO GAY ZAJEDNICU:

‘Gay brak je zlo!

Amerika pripada Bogu!

Prema dosadašnjem radu Trump ostavlja dojam kako shvaća duhovnu bolest Antikristove vladavine u promociji grijeha koja doslovce ubija kako Ameriku tako i svijet, pa sve ovo što se događa s Trumpom mnogi kršćani nazivaju čudom i posljednjom šansom darovanom od Boga narodu za obraćenje!

Odmah nakon inauguracije Donald Trump LGBTQ…zajednici ukinuo je stranicu sa stranica Bijele kuće te u Americi izazvao pravu revoluciju.

… promovirati homoseksualnost kao nešto dobro jednako kao i promoviranje abortusa kao dobrog Trump će pokušati spriječiti i to je pokazao odmah nakon inauguracije brisanjem njihovih promo materijala sa službenih stranica američke Vlade ali i najavom ukidanja donacija organizacijama koje promiču abortuse. "

http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/trump-obrisao-gay-zajednicu-gay-brak-je-zlo-amerika-pripada-bogu-994277/#axzz4W03wY97f [dnevno.hr]

.