S&P zapravo kaže da će nam se štednja obiti o glavu

Naslovnica Forum Komentari članaka S&P zapravo kaže da će nam se štednja obiti o glavu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Interesira me tko je vlasnik S&P?..Jesu li to oni isti koji su se pravili mutavi kad su u pitanju bile Američke firme koje su uzrokovale krizu?..i tako to, mogao bih postavljati pitanja unedogled.

Financijske krize (i ratove) kreiraju svjetski centri stvarne financijske moći, Rothsdhild-i, Sorosi i njihove ekipe/mreže.
Nama bi najrađe otvoreno poručili: nemojte štediti, trošite što više, manje proizvodite (jer smo mi nadležni za to), pa onda dodjite k nama. Dat ćemo vam skupe kredite i “pomoći” vam. Uzet ćemo vam još ono vrijedno šta vam je ostalo…a onda se snalazite. Nekad se o tome šalilo sa onom “ako ste gladni, pasite travu”. Ubrzo će to postati zbilja bez obzira kako će se čija trava zvati.

Dosta podataka o S&P ima na

http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_%26_Poor’s

A tko im je vlasnik? KAPITAL

marcello

Prevedeno: ako zelite stedjeti, na nacin koji mi ne preporucamo, budite spremni na pad rejtinga i/ili vece kamate. Jer gospodo EU politicari: Who Do You Think You Are? Mislite da mozete samo tako protiv kamatarenja banaka?

ovo je sramotno, ja ne znam kakav je to sustav u kojoj jedna takvo poduzeće moze gopodariti tako vaznim stvarima. To samo ukazuje na moc nekolicine koji mogu iskrojiti sta god zele a da se nitko ne pobuni. Svi trpimo posljedice takvih upitnih odluka koje nisu ni argumentirane kako treba. Živimo u svijetu ekonomske tiranije u kojoj čovjek nema nikakvu ekonomsku slobodu.

Prva pametna od strane ovih rejting agencija….iako nisu dosljedni,jer najbolje rješenje bi bilo otpis 50% dugova koji su ionako napravljeni nelegalnim novcem…No što se tiče razlika u konkurentosti u potpunosti su u pravu,razvijenije države u jezgri imaaju itekako prste u pekmezu što se tiče dužničkog porobljvanja perifernih država…zahvaljujući lokalnim elitama koje su se besramno obogatilte,uz sva podmićivanja koje su zemlje iz jezgre primijenile prema perifernim državama onemogućen je razvoj perifernim državama..mene posebno smeta način na koji Njemačka i Francuska nastoje povećati korporativni porez koji primjenjuje Irska…Njemačko gospodarstvo van države podmićuje na sve strane…da je Grčka elita stvarno patriotska pokazali bi figu EU

Sve je to povezano sa globalizacijom .

Jačanje centralizacije moći .

Nastoje uvesti zajedničku svjetsku valutu .

Zbog toga će se dolar i euro izjednačiti.

A nakon toga će nam uvesti elektroničku valutu .

Tko je vlasnik S i P ?

Naši Kolonizatori .

Svjetska vlada .

Svjetski močnici koji provode globalizaciju .

Isti oni koji su nas sve zadužili (95%) po jednoj cijeni a sada nam žele uzeti puno više .

Na taj način će zavladati nama svima .

.

EU mora osnovati vlastitu rating agenciju po uzoru na Kineze. Tu moraju neutralizirati Englesku jer to njima nije u interesu. Pogledajte kako Kineska rating agencija ocjenjuje SAD. Sadašnje agencije produžena su ruka Hedge-fondova i bankarske osovine New York-London i kada bi bili objektivni Ameri bi imali najmanje 3x niži rating od sadašnjeg AA+. Tako Ameri više neće moći donositi jednostrane odluke i kreirati sukobe kako njima odgovara a to je dugoročno za stabilnost najvažnije a time i za ulaganja.

New Report

Close