Smrt ‘fašizmu’, SKDD narodu!

Naslovnica Forum Komentari članaka Smrt ‘fašizmu’, SKDD narodu!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Za pocetak bi trebalo ukinuti ovo sakrivanje iza skrbnickoh racuna. I nije mi jasno kako je to uopce definirano. Recimo PBZ Invest je u TOP 10 ZABA i to se vidi, ali se ne vidi da je u top 10 CKML.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

bravo! to je to!

Ajd, napokon dobar tekst i konkretna problematika.

Bas sam s kolegom pricao kako skrbnicki racuni i skriveni nalozi ne sluze nicemu osim manipulaciji trzista.
Treca stvar je ova nevidljivost popisa dionicara, odnosno potreba placanja istih.

Koliko sam shvatio legalno je objaviti prvih deset dioničara, a jedanestog je nelegalno, ali jedanestog možeš saznati ako platiš 125 kn, ali ne smiješ nikome reći za njega. Pošto skkd naplaćuje uvid u imena nas izvan top10 možda bi se i sudskim putem moglo izvući šta novaca od njih. Možda se posavjetovati s ovima iz zampa jer očito je da netko zarađuje na nama pa bi bilo pošteno i da s nama dijele lovu!

Da mi je znati koliko je potrebno platiti da se može slobodno izgovoriti ime i prezime gospodina Xy!

Hvale vrijedna inicijativa i vrlo dobar tekst na tu temu. A da se pokrene potpisivinje peticija za promjene koje bi omogućile (besplatni) potpuni uvid u knjige dioničara? Zapravo je ovo test za novu Vladu. Ako ostane i dalje sve po starom znači da nisu ništa manji lopovi od svojih prethodnika.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Konačno, ajde sad Birtiću razvuci par članaka o tome da se napravi neki pritisak da se to konačno riješi…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Dobar tekst. Skrivanje i stavljanje “dioničara” u sferu nemogučnosti provjere, stavlja cijelu aktivnost u ocjenu “shady”.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Bravo Birtiću. Kriminal koji potencira SKDD treba nazvati pravim imenom.

who dares, wins

pod hitno ukinuti mogućnosti bilo kakvog skrivanja tko ima koliko dionica a i praksu djelidbe dionica podobnima u kompanijama pod parolom o poslovnoj tajni.

Odličan tekst Birtiću. Sad ga samo razvuci na barem 3-4 članka da se napravi neki veći pritisak. I ako možeš, pokreni neku peticiju na Poslovnom da se svima omogući uvid u knjigu svih dioničara potpuno besplatno. Ako je to problem nek uvedu da barem svaki dioničar može vidjeti knjigu svih dioničara u kompaniji čije dionice posjeduje.

Prenesite ovaj tekst na ostale medije da ga čim više ljudi vidi i pročita.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

nadam se da ćete u današnjem trgovanju naći temu za idući tekst


nadam se da ćete u današnjem trgovanju naći temu za idući tekst

odnosno utjecaju ili neutjcaju na kretanje cijene dionica a kao lijep nastavak na ovaj tekst

Podržavam inicijativu!

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

New Report

Close