Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Ravnatelj Porezne uprave: PDV bi mogao pasti, ali uz jedan uvjet
Pretraživanje
Dionička društva
Bez poreznih izuzetaka, međustopa i sniženih stopa PDV bi mogao pasti na 20 posto, ali uz usporedne reforme, prvenstveno mirovinskog i zdravstvenog sustava, kazao je u srijedu ravnatelj Porezne uprave Zdravko Zrinušić na radnom ručku Hrvatske udruge poslodavaca.
nekoime33 20.3.2017.
Mali krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
-

Ako se smanji porez i poslusa HUP mozda i ima nade za ovo beznađe.
Ali trebala bi se i rasteretiti davanja drzavi kod isplate place, tocnije povecati pragove za minimalno duplo. Drzava previse uzima i to nije problem radnika i poslodavaca. Sistematizacija uhljebnickog aparata, financiranje povlastenih braniteljskih mirovina jer budemo ozbiljni i recimo da je mali broj od onih pola milijuna branitelja i zasluzio te novce. A tek financiranje BiH branitelja. Isuse Boze taman kada pomislim da bi mozda stvari i mogle ici na bolje sjetim se u kakvom smo stanju.

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Nevjeruj narkomanu ni kada ti istinu govori! Smanji rashode-potrebe i odmah će se pojavit višak u blagajni! Netko je rekao da cca 20 milijardi “bacamo iz helikoptera” svake godine dakle PDV može ići dolje za cca 10%

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.

furia 6.4.2009.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Trenutna stopa od 25% na sve je brutalna. To što je ulje i šećer po nekoj manjoj stopi je potpuno nebitno za većinu građana. Ova država će se ili uozbiljiti ili će ostati bez građana i poduzetnika, ostati će samo birokracija i to samo dok budu mogli dizati kredite.