Pusić: Pelješki most financirat će se iz europskih fondova

Naslovnica Forum Komentari članaka Pusić: Pelješki most financirat će se iz europskih fondova

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne znam koji je smisao ove objave? To niti je vijest a još manje novost. Kao da kaže “ako želite pobjediti morate stići prvi”. Jedina korsit je da se V.P. pojavi u medijima i prosipa ono što svi znaju kao da je izmislila telefon ili struju.

Peljeski most je bacanje novca. Znači do Dubrovnika AC može ići preko BiH ali ovdje pak treba “povezati RH”. U Neumu žive Hrvati. Neka se zaloze za treći entitet pa nemaju šta povezivati.

Pelješki most je itekako bacanje novca. Koliko važnih projekata bi se dalo i trebalo pokrenuti putem EU fondova, no oni bruje stalno o tom Pelješkom mostu od kojeg nema nikakve koristi. To je neki princip koji tjeraju i u vezi kojeg nisu došli do spoznaje da on nema nikakav značaj kad je govor o prioritetnim i važnim hrvatskim interesima, posebice onim kratkotrajnim. Bolje bi im bilo da iz EU fondova primjera radi obnavaljaju HŽ, luke i drugu bitnu infrastrukturu u zemlji koja treba hitno modernizirati. Ne iznenađuje činjenica da se opet priča o tom mostu. Gotovo cijeli mandat su potrošili u jedno veliko ništa, zemlja je dodatno nazadovala i propala. Jedino što su “znali” je uvoditi poreze i dizati cijene. Sada kao snizuju poreze a u biti ih povećavaju jer uvode nove i ispod crte će svi plaćati više poreza. A pred izbore sada pale jeftine populističke štoseve kao sve vlade dosad, za koje će zasigurno hrpa domaćih naivaca opet zagristi kao obično. Ništa novo u Hrvatskoj. Sve je po starome. Ide se ubrzanim koracima natraške a s druge se strane kite i hvalisaju nečim čega nema, uspjesima i napretkom kojeg nije bilo i kojeg nažalost neće biti.

Zanimljivo da jedini projekt koji bi nesto znacio Hrvatskoj, a to je modernizacija/izgradnja nizinske pruge od Rijeke do Zagreba nije spomenuta, niti se spominje u bilo kakvim raspravama o investicijama. Ocito smo stvarno odlucili da zivimo samo od turizma.

Pusić , Vrdoljak , HNS stranka koja ima “podršku” 0,8 % građana Hrvatske vlada Hrvatskom ,Hrvatskim gospodarstvom , Hrvatskim vanjskim poslovima….

Hočemo li preživjeti do izbora ?

.

Hrpetina nesposobnjakovića,lopuža i uhljeba. godine ste bacili u propuh sramoto jedan pokupi se i odi u mirovinu šetaj cucka jer o investicijama ti pojma neaš kao i oni uhljebi iz tvoje stranke. Također ni opozicija nema nikoga i ova je zemlja prepuštena propadanju i to očiglednom. Nikad HDZ nikad SDP i sateliti nikad HNS. Sve te nabiguzice stranačke treba stjerat u tri p…. mile materine!

Uhljebe na ulicu!!!!!

razloge-zbog-kojih-odlazi-pusic

Samo u HEP-u zaposleno je 37 članova te stranke, od toga njih 19 na rukovodećim pozicijama.
Tu su i veliki dijelovi Janafa, Plinacroa, HŽ-a i brojnih drugih tvrtki.

Ne uđe li HNS u iduću vladu, stotine članova ostat će bez posla onako kako su ga i dobile – političkom odlukom.

http://www.24sata.hr/express/otkrivamo-pozadinu-sukoba-i-razloge-zbog-kojih-odlazi-pusic-384100

.

izvan konteksta EU i zone Šengenskog sporazuma, Pelješki most jednostavno nema smisla, stoga neka ga EU financira i održava u potpunosti i to bez ikakvih zaduženja Hrvatske i njenih građana jer predmetni most radi prometne povezanosti Hrvatskoj nije potreban pošto je Pelješac slabo naseljen poluotok, dakle povezan je sa kopnom a Hr i BiH međudržavnim sporazumom lako reguliraju tih 20etak km. oko Neuma

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Pusič bi najradije………….ma ne vrijedi mi pisati, ionako će me izbrisati

24 sata :

Vesna Pusić kupuje automobile za 1.200.000,00

.

New Report

Close