Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Pusić: Pelješki most financirat će se iz europskih fondova
Pretraživanje
Dionička društva
U infrastrukturne projekte spadaju Pelješki most, dubrovački aerodrom, željeznički koridor od slovenske do srpske granice.
Andy 14.11.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Ne znam koji je smisao ove objave? To niti je vijest a još manje novost. Kao da kaže “ako želite pobjediti morate stići prvi”. Jedina korsit je da se V.P. pojavi u medijima i prosipa ono što svi znaju kao da je izmislila telefon ili struju.

ms4 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
66%

Peljeski most je bacanje novca. Znači do Dubrovnika AC može ići preko BiH ali ovdje pak treba “povezati RH”. U Neumu žive Hrvati. Neka se zaloze za treći entitet pa nemaju šta povezivati.

RMG 6.9.2014.
Korisnik s iskustvom
75%

Pelješki most je itekako bacanje novca. Koliko važnih projekata bi se dalo i trebalo pokrenuti putem EU fondova, no oni bruje stalno o tom Pelješkom mostu od kojeg nema nikakve koristi. To je neki princip koji tjeraju i u vezi kojeg nisu došli do spoznaje da on nema nikakav značaj kad je govor o prioritetnim i važnim hrvatskim interesima, posebice onim kratkotrajnim. Bolje bi im bilo da iz EU fondova primjera radi obnavaljaju HŽ, luke i drugu bitnu infrastrukturu u zemlji koja treba hitno modernizirati. Ne iznenađuje činjenica da se opet priča o tom mostu. Gotovo cijeli mandat su potrošili u jedno veliko ništa, zemlja je dodatno nazadovala i propala. Jedino što su “znali” je uvoditi poreze i dizati cijene. Sada kao snizuju poreze a u biti ih povećavaju jer uvode nove i ispod crte će svi plaćati više poreza. A pred izbore sada pale jeftine populističke štoseve kao sve vlade dosad, za koje će zasigurno hrpa domaćih naivaca opet zagristi kao obično. Ništa novo u Hrvatskoj. Sve je po starome. Ide se ubrzanim koracima natraške a s druge se strane kite i hvalisaju nečim čega nema, uspjesima i napretkom kojeg nije bilo i kojeg nažalost neće biti.

bambam99 11.8.2011.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Zanimljivo da jedini projekt koji bi nesto znacio Hrvatskoj, a to je modernizacija/izgradnja nizinske pruge od Rijeke do Zagreba nije spomenuta, niti se spominje u bilo kakvim raspravama o investicijama. Ocito smo stvarno odlucili da zivimo samo od turizma.

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
60%

Pusić , Vrdoljak , HNS stranka koja ima “podršku” 0,8 % građana Hrvatske vlada Hrvatskom ,Hrvatskim gospodarstvom , Hrvatskim vanjskim poslovima….

Hočemo li preživjeti do izbora ?

.

nikica 1.3.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
50%

Hrpetina nesposobnjakovića,lopuža i uhljeba. godine ste bacili u propuh sramoto jedan pokupi se i odi u mirovinu šetaj cucka jer o investicijama ti pojma neaš kao i oni uhljebi iz tvoje stranke. Također ni opozicija nema nikoga i ova je zemlja prepuštena propadanju i to očiglednom. Nikad HDZ nikad SDP i sateliti nikad HNS. Sve te nabiguzice stranačke treba stjerat u tri p…. mile materine!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
50%

razloge-zbog-kojih-odlazi-pusic

Samo u HEP-u zaposleno je 37 članova te stranke, od toga njih 19 na rukovodećim pozicijama.
Tu su i veliki dijelovi Janafa, Plinacroa, HŽ-a i brojnih drugih tvrtki.

Ne uđe li HNS u iduću vladu, stotine članova ostat će bez posla onako kako su ga i dobile - političkom odlukom.

http://www.24sata.hr/express/otkrivamo-pozadinu-sukoba-i-razloge-zbog-kojih-odlazi-pusic-384100 [24sata.hr]

.

Barbosa 13.9.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

izvan konteksta EU i zone Šengenskog sporazuma, Pelješki most jednostavno nema smisla, stoga neka ga EU financira i održava u potpunosti i to bez ikakvih zaduženja Hrvatske i njenih građana jer predmetni most radi prometne povezanosti Hrvatskoj nije potreban pošto je Pelješac slabo naseljen poluotok, dakle povezan je sa kopnom a Hr i BiH međudržavnim sporazumom lako reguliraju tih 20etak km. oko Neuma

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Moller 20.8.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Pusič bi najradije………….ma ne vrijedi mi pisati, ionako će me izbrisati

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
50%


24 sata :

Vesna Pusić kupuje automobile za 1.200.000,00

Zadnja izmjena: Pero7 (15.9.2014. 17:44)

.