Prosječna plaća im je 10.400 kuna, imaju božićnicu, regres… Znate li o kojoj je kompaniji riječ?

Naslovnica Forum Komentari članaka Prosječna plaća im je 10.400 kuna, imaju božićnicu, regres… Znate li o kojoj je kompaniji riječ?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lako je tako dijeliti plače i razna druga prava, kad ti nedostaje novca jednostavno digneš cijene, konkurencije nema…..mogu čistačici dati i 20.000 kn, sve će to narod platiti….. sram vas bilo……

Zamjeram ovom i slicnim tekstovima koji su se pojavili u dnevnim novinama sto nitko ne navodi je li rijec o bruto ili neto iznosu tako da budemo sigurni o cemu se govori.Ako je ovo prosjecni neto to je strava.

Nadalje hep nije svaku godinu zavrsio sa pozitivom , a sumnjam da su to place pratile.

Zanimljivo bi bilo provesti anketu na zavodu za zaposljavanje koliko bi ljudi sa istim ili visim kvalifikacijama bilo spremno raditi za 50% ovog iznosa – cisto kao odgovor gospon sindikalcu.

Prosječna plaća im je 10.400 kuna, imaju božićnicu, regres, imaju Buljubašića.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"


Prosječna plaća im je 10.400 kuna, imaju božićnicu, regres, imaju Buljubašića.

Imaju i žicu.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

procjenjuje se da ih je višak… valjda bi trebalo zaposliti još koju tisuću koji bi radili dugogodišnje analize da li ih je ili nije višak, a cijena struje nek leti u nebo, ionako ju oni ne plaćaju!

“HEP je tvrtka dobitaš. I zašto bi mi patili? ” – lako je biti dobitaš- imaš monopol ,digneš cijenu struje za 20% i odmah postaneš dobitaš, imaš za plaće od 10 000 kuna , regrese , uhljebljenje partijskih dužnosnika itd.

od jednog zaposlenog u HEP-u sam čuo da je dobio i puno puta više za rođenje djeteta od 3226 kuna.
a sindikalcima mogu samo poručiti da to što je HEP dobitaš ne znači da vlasnici trebaju bacati novce. iz razgovora sa zaposlenikom HEP-a koji nije ni srednji ni viši menadžment sam mogao samo zaključiti da mu je jako jako dobro.

Ok, nije bitno koliko tko zarađuje nego koliko je vrijednosti stvorio x svoje plaće.

Što se mene tiče, plaća može biti i milijardu dolara ako si svojim “kupcima” “investitorima” stvorio 10 x toliko.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

HEP….neka analiziraju Hakom i Plinacro

Hepovci su male bebe

"alea iacta est"

Ovdje se pretpostavljam o bruto 2 iznosu, ali nije stvar u plaćama nego u efikasnosti. Problem je što su radnici u državnim firmama više od 50% radnog vremena ništa ne rade, a oni “manageri” koji bi ih trebali kontrolirati su nesposobnjakovići koji su na pozicije došli po političkom ključu pa i neznaju niti ih zanima šta treba raditi.
Uglavnom treba mijenjati mentalitet a plaće su najmanji problem.

New Report

Close