Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Prosječna neto plaća u dm-u viša od 8.600 kuna
Pretraživanje
Dionička društva
Grupa dm u prošloj je poslovnoj godini godini ostvarila promet od 9,07 milijardi eura, ima nešto više od tri tisuće prodavaonica i zapošljava 55.143 djelatnika.
fahrudin 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Je, za puno radno mjesečno vrijeme možda, a 90% trgovaca odnosno trgovkinja vam radi 50-70% tog punog radno vremena tako da “na ruke” dobiju do cca 5.000 kn. Samo se vi promovirajte, a sve vam je u najmu uključujući i servere i blagajne u trgovinama. Niste lipe uložili u hrvatsko gospodarstvo, kupili niti jednu nekretninu, samo je radna snaga uglavnom naša. I prodajete 95% uvozne robe. Danke Deutschland!

nikica 1.3.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Kako da ne jedan zaposelnik po poslovnici a sve ostalo studenti preko ugovora. Dobar vam je PR, osim studentarije nitko se u DM-u nije zaposlio a da vezu nije imao - tako da - fuj!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Mister 8.5.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

sta ste toliko zavidni, ne valja kada je plaća minimalac (s razlogom ne valja), ne valja kada je plaća iznad prosjeka… ništa nikom ne valja ovdje…

pa kaj nije dobro da za 4-5 sati dnevno dobiješ 5000 kn, sta fali tome? ja odmah pristajem na to

Twixer 21.2.2008.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Kolike su im marze da mogu financirati te place?

The nine most terrifying words in the English language are: “I'm from the government and I'm here to help” - Ronald Reagan