Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka 'Povjerenik za investitore' non stop na usluzi ulagačima
Pretraživanje
Dionička društva
Na rapolaganju je stranim, ali i domaćim investitorima u slučaju bilo kakvih problema s domaćom birokracijom, ishođenjem dozvola, tumačenjem poreznih pravila i sličnih problematika.
antev 27.12.2011.
Dugotrajni korisnik
66%

HNS-ovac će biti najbolji kandidat

LULA 16.2.2014.
Veliki krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
83%

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Što ima?

Višu lovačku završenu?

black magic

goblyn3 15.4.2014.
Veliki krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
77%

ovo je kukuriku mandat loših viceva na koje se ne možemo niti smijati, ostaje samo grč u želucu

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove ...

TwinSpark 19.9.2006.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
88%

haha, evo još jednog uhljeba!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
77%

“Povjerenik za investitore” će biti dostupan 24 sata i mjenjat će Zakone , propise , uredbe , poreze prema željama investitora a mi ostali možemo ići ća

.

antev 27.12.2011.
Dugotrajni korisnik
77%

Kladim se u 100 HRK da će biti HNS-ovac, ali to je puka slučajnost. Iako nema nužno obrazovanje ni životopis, ima nešto u njemu što je obećavajuće.

Ponavljam, sasvim slučajno je HNS-ovac, kao i većina ljudi zaposlenih u različitim državnim agencijama. To je godišnje 4 mlrd HRK za financiranje glasačke mašinerije HNS-a.

Mislim da bi Izborno povjerenstvo to moralo knjižiti u budžet za izbore HNS-a.

Vortac 23.9.2007.
Slab prosjek ocjena
Dugotrajni korisnik
71%

Svim investitorima se odmah pali alarm čim im politika mora dodijeliti sekretara po službenoj dužnosti. Svatko pametan zna što to znači - nepostojanje privatnog poduzetništva i funkcioniranje biznisa isključivo po netransparentnim političkim linijama, a to onda opet znači korupciju, pravnu nesigurnost, nepotizam i stotine birokratskih zapreka. Da ne govorimo o latentnoj opasnosti da vaš sekretar ili njegovi nadređeni jednog dana zaglave u zatvoru i povuku vašu investiciju skupa sa sobom u provaliju. Ovakva priopćenja samo potvrđuju da u Hrvatskoj ne vlada ni poduzetnička, ni investicijska klima, a umjesto da se cijeli proces debirokratizira i učini transparentnim, u sustav se uvodi nova birokracija i novi “posrednici”.

antev 27.12.2011.
Dugotrajni korisnik
83%

Znači li ovo da se mito sada daje samo sekretaru, a onda se on brine o pravilnoj raspodjeli svim zaslužnim i svojoj političkoj stranci ili će se i dalje mito davati na svim razinama, kao i do sada?

Frankie 21.3.2013.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Po meni je nebitno hoce li biti iz SDP ili HNS. Bitno je da bude drugarica ne starija od 25 godina sa dobrim sisama i prknom i da stvarno bude ulagačima 24 sata non stop na usluzi. Biti ulagač u Hrvatskoj je iznimno stresno jer nikad ne znas sto te može zaskočit tako da drugarica mora radit na otklanjanju stresa ulagača permanentno,a nema boljeg otklanjanja stresa od izvlačenja otrova na donjoj špini.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Gledah ovog Joška neki dan u Dnevniku pa nemrem vjerovat! Čovjek se muči u komunikaciji (vjerojatno ima procesor 286 koji prolazi u miljeu političara). Kako samo prvi bira prvoga, posrednici će biti vjerojatno 15-orazredna ekipa i naravno iz mafijaško-reketarske stranke!

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.