Povećanje PDV-a pod upitnik stavlja investicije u 2015.

Naslovnica Forum Komentari članaka Povećanje PDV-a pod upitnik stavlja investicije u 2015.

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/109933-ameriku-ocekuje-financijski-kolaps-kroz-par-tjedana-siri-se-panika-ljudi-u-strahu.html [

bez veze, ne znam otkud je ovo dionica godine, da se provede anketa među ulagačima, sigurno ne bi pobijedila

ne seri plavuso ako ide pdv na 13% to znaci da je smanjen za 12%, ako ti se neisplati zatvori radnju otvoru na placu stand pa prodaj cipele, koju picku materinu seres

sramota da se toliko podilazi pojedinim grupama tj grani gospodarstva , a po drugoj strani svi govorimo i svjesni smo da samo od turizma nemožemo funkcionirat.
i dobro vam prorok veli ako vam ne paše odite u bilo koju drugu branšu pa bute imali 25% , kaj bi mi koji ga plačamo 25% trebali reč, izgleda ništa samo staviti omču oko vrata i skočit s savskog mosta…..
i ovo kaj se bunite oko zatvaranja zbog par kuna, treba vas kontrolirat i zaj… za svaku lipu jel ovim pdv-om koji imate vam puno puno više ostaje nego nama s 25 % ( običan puk još ni ne kuži koliki je to novac vama više u đepu , da kuže razapeli bi vas )
ovo stalno kukanje je samo psihološko nadmudrivanje da nebi slučajno u budućnosti išlo još gore
pitanje za plavojku što i kako da mi investiramo koji imamo pdv 25 %

pepe7

Jeste li vi uopće čitali članak?

PDV u turizmu je već godinama 10%, ne miješati PDV na smještaj i PDV za ugostiteljstvo (iako je sada ista stopa).

Drugo srž problema nije u povećanju stope sa 10 na 13% već je problem u potpisanim ugovorima i krajnjim cijenama dok je stopa bila 10% a naša je politika kao i obično promijenila poreznu politiku par dana prije nove godine sa primjenom od nove godine.

Poanta priče je, kako postaviti cijene, ako država mijenja stope poreza gotovo svakodnevno? Ok, digli su PDV, ali zar mi stvarno nemožemo kao normalne države dati godinu dana vremena od donošenja do primjene zakona?


http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/109933-ameriku-ocekuje-financijski-kolaps-kroz-par-tjedana-siri-se-panika-ljudi-u-strahu.html [

šta ti radiš na promociji tog smeća od portala ili šta? stalno šibaš njihove linkove ovdje

New Report

Close