Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Policija ušla u zgradu Sisačko-moslavačke županije, obavljen i razgovor s Merzel
Pretraživanje
Dionička društva
Po nalogu DORH-a i Ravnateljstva policije službenici kriminalističke policije danas su oko podneva ušli u zgradu Sisačko-moslavačke županije.
goblyn 14.10.2010.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
Dobar prosjek ocjena
60%

počelo je!

oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasir...

BAKICAAA 22.8.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
77%

…bit će vlast izgubila kontrolu ili je stvar postala preopasna…narod se nakostrešio…da se ne bi bosanski val prelio do Siska…

sokolić 12.12.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
75%

Normalne zemlje imaju Merkel, a bolesne Merzel

You never count your money when you're sittin' at the table

ms4 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
85%

Ma dajte…imala je punih godinu dana da sve zamaskira. Meni će biti čudo ako joj na kraju ista bude. Jedino što je požurilo policiju je Bosna,da stignu prije naroda i zaštite je

dionis 10.4.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
85%

“ Policija ušla u zgradu Sisačko-moslavačke županije, obavljen i razgovor s Merzel”

I onda su se izgrlili i izljubili…

mars2 17.5.2010.
Dugotrajni korisnik
83%

hahahahahahahaahahah a mogli ste joj dat 10-tak dana vise da se pripremi !!
pa ovoga nema u tunguziji !!!

Andy 14.11.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
71%

Policija ima papire unazad godinu dana, onda nazove Bajić Žarku i kaže nemoj više to, prepoznali su. Žarka mu pošalje litru rakije i krene na sistem 2, itd. SDPovci na sastancima imaju priručnik: “Kako se pljačkalo u YU 1945-2003”. Tamo se obrađuje i podučava kako uzeti u skladu sa Zakonom. Recenzent je sadašnji predsjednik koji će sve to “pravedno” upakirati.

cirus 2.11.2013.
Mali krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
80%

Koliko se može zaklučiti postoje 2 uobičajena scenarija u režji DORH-a i USKOK-a. Prvi je za njihove, a drugi (ako se već baš mora…) za naše. Evo kako to izgleda:
1. Nakon prethodne najave režimskim glasilima, upadamo u 06,00 sati, hapsimo, pretražujemo kuću (stan) garažu, osobu, rodbinu i kućnog ljubimca. Potom slavodobitno prepratimo ulisičenog do suca istrage koji mu automatski određuje 30 dana.
2. Nakon što se priča o svinjarijama više ne može tek tako ignorirati ipak dajemo partijskom drugu/drugarici još neko vrijeme da sredi što treba srediti tj. poprijeti potencijalnim svjedocima, zapali dokumentaciju, dogovori se s komitetom o svemu i tako to. Onda ulazimo u službene prostore srdačno se pozdraviti drugom/drugaricom uz ispriku “Šta ćeš mora se.” Kakve lisice, kakva uhićenja, to nije za naše…

Moller 20.8.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
83%

nakon godinu dana od predaje dokumenata Dorh-u, policija bi uz sve što im je na raspolaganju, trebala imati sve podatke o gospođi županici, do podatka s kim je trešnje krala dok je bila mala, ali evo oni slavodobitno ulaze po nalogu Dorh-a i ravnateljstva i odnose nekoliko vrećica, koje im je vjerojatno županica pripremila, bilo bi čudno da kao iskusna čistačica nije napravila reda za toliko vremena, sada će biti; ringe, ringe, raja, došo čika baja, pa nestalo “jaja”, samo je pitanje koliko “jaja” je otišlo u stranački kokošinjac, jer staro je pravilo da “jajokradica” nikada ne radi sam, a to bi naša kriminalna policija trebala znati.
Kada vidim kako izgleda ova zgrada SMŽ, pitam se, nije li županica mogla namaći kakva sredstva da i njoj lupi kakav face lifting( totalan nesklad, županica- stražnji izlaz, sjaj i bijeda) , jedino pozitivno što se vidi nakon posjeta policije, da nema više onog širokog osmijeha i uzrečice; nemojte biti smiješni!

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
85%

Zviždašica hitno pozvana s djetetom u HZZO radi kontrole :

Bivša predstojnica kabineta Sisačko-moslavačke županice Jasmina Jovev u nedjelju je u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” govorila kako je na toj dužnosti morala pravdati račune za događaje koji nisu imali veze sa županijom, isplaćivati novac za nepostojeće domjenke, lažirati izvještaje o radu dva savjeta i slično, na što je bila prisiljena od strane nekih zaposlenika u županiji pa i same županice.

Jovev je napomenula kako je inkriminirajuće dokumente predala DORH-u i USKOK-u prije godinu dana, međutim, nije imala objašnjenje zašto je izostala rekacija ovih organa vlasti pri podnošenju konkretnih koraka.

Sada se doznaje da je sisački HZZO pozvao Jovev zajedno s njenim djetetom zbog kontrole bolovanja koje trenutno koristi, prenosi Večernji list. Štoviše, HZZO kontrolira i obiteljsku liječnicu ove ‘zviždačice’.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/113921-kontrola-hzzo-a-utvrdila-je-da-bolovanje-jasmine-jovev-nije-sporno-molim-ih-da-cim-prije-objave-rezultate-nadzora-koji-su-obavili.html [dnevno.hr]

A županicu DORH ne zove ni nakon godine dana od prijave ?

.

Funky 12.4.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Nekako mi se čini da je osmijeh na licu gđe. Merzel ( ili kako se je vec zvala prije [dnevno.hr]) malo uži i nekako “gorči”.

BAKICAAA 22.8.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Funky


Nekako mi se čini da je osmijeh na licu gđe. Merzel ( ili kako se je vec zvala prije [dnevno.hr]) malo uži i nekako "gorči".

…je…ka da se malo zaledio…

ptahotep 24.6.2009.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Redovito je sunčala zube, sinoć sam primjetio spuštene rolete, a ni faca nije bila ožbukana……