Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Policija mu pokucala na vrata: Napisao komentar na Facebooku pa zaradio kaznu od 700 kuna
Pretraživanje
Dionička društva
Otprilike mjesec dana nakon što sam postavio komentar policijski auto mi je došao pred kuću, pitao sam ih o čemu se radi, jedan policajac mi je pokazao isprintani papir na kojem je bio moj komentar, rekao je okrivljenik.
stjepko17 7.10.2015.
Dugotrajni korisnik
33%

Policija radi jako tezak ,odgovoran i opasan posao da bi sve nas gradane zastitili od kriminalaca, ubojica , ludaka i terorista za neprimjerno male novce .a weekend warriors-si koji ih blate po raznim drustvenim mrezama, jer nemaju pametnija posla, moraju snositi posljedice svojih javnih izjava. Ne vidim nista sporno.

makantahi 20.5.2019.
Novi korisnik
100%

to se zove izi mani, prodali su ti foru da će sve biti okej, i je samo trebaš im platiti, drugi puta im j..bi mater preko anonimnog profila, a ti šta ih voliš , vjerojatno si jedan od njih, šteta što nisi bio u koloni prema draganiču da uživaš u njihovom postupanju, mogao bi tražiti repete

trader 2.3.2006.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Nemojte se žaliti, dobra je naša policija

MarkoMaras 4.3.2019.
Korisnik s iskustvom
-

Vrijeđanje policije i države spada u osnovne građanske slobode. To je iznošenje mišljenja, dakle sloboda govora. Policija ovakvim postupcima krši Ustav.